HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & Entertainment

De mensen achter Bes Promotions Muziek & Entertainment zijn René Bes en zijn vrouw Christa Bes-Visser. René is al vele jaren actief in de wereld van muziek en entertainment als o.a. zanger, entertainer, gitarist, producer, geluidstechnicus en manager. Christa daarentegen heeft al vele jaren ervaring op boekhoudkundig en administratief gebied.

 

René & Christa BesIn 2004 hebben René en Christa besloten om de jarenlange ervaringen en kennis te bundelen in V.O.F Bes Promotions. René verzorgd in deze samenwerking alle contacten naar onze opdrachgevers. Aangezien René ook deel uitmaakt van bijna alle formaties en shows zoals op onze website vermeld, is hij ook bij bijna alle optredens het aanspreekpunt wat betreft de muzikale invulling als ook de technische en logestieke zaken. Kortom: u heeft dus meestal één contact persoon, zowel telefonisch als op locatie. Christa regelt verder op de achtergrond alle administratieve zaken en de promotionele activiteiten.

 

Wij verzorgen live muziek en entertainment door heel Nederland. Voor het opvragen van onze zeer scherpe prijzen of eventueel meer informatie, kunt u via de gegevens zoals vermeld op de contact pagina contact met ons opnemen.

 


 

Wij beschikken over een inhoudingsplichtigenverklaring. Dit houd in dat alles wat op onze website vermeld staat voor bedrijven, verenigingen en stichtingen op basis van uitkoop geboekt wordt. Dus geen vervelende naheffingen, gage verklaringen, voorbeeld contracten van de belastingdienst etc., maar gewoon een standaard overeenkomst en een factuur met vermelding van 9% BTW voor artiesten en eventueel 21% BTW voor extra geluid en/of technici. Voor het bekijken of uitprinten van onze inhoudingsplichtigenverklaring kunt u op de onderstaande link klikken.

 

KLIK HIER VOOR ONZE INHOUDINGSPLICHTIGEN VERKLARING

 


 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Live muziek voor senioren
Geluidsopnamestudio
Verhuur van geluid en licht

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | the red pack | live muziek voor senioren