HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & Entertainment VERHUUR VAN GELUID EN LICHT

 

Verhuur licht en geluid

Wij verhuren geluid en licht voor iedere gelegenheid tot 250 personen. Dit kan zijn voor sprekers, maar ook voor zangeressen en zangers hebben wij passende oplossingen in huis en dit tegen zeer schappelijke prijzen.

 

Ons geluid en licht wordt uitsluitend verhuurd incl. een geluidstechnicus van ons. U heeft verder dus nergens omkijken naar.

 

Verhuur geluid en lichtWij werken met Dynacord en Yamaha geluidsystemen, zoals o.a. het welbekende Dynacord Powermax 5 systeem, waarvan wij er twee in huis hebben. Microfoons die wij gebruiken zijn van shure en sennheiser, zowel met snoer als draadloos. Voor zangers en zangeressen die oortjes gebruiken, zijn er sennheiser in-ear systemen aanwezig.

 

Daarnaast hebben wij een pipe and drape systeem, waarmee wij een zwart achtergrond gordijn neer kunnen zetten van 6 meter breed en in hoogte verstelbaar tot maximaal 3 meter.

 

Het licht wat wij hebben is 5 eurolite barren met elk 4 parren per bar. Tevens is hier een klein lichttafeltje voor lichtsturing bij aanwezig.

 


KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Live muziek voor senioren
Geluidsopnamestudio
Verhuur van geluid en licht

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | the red pack | live muziek voor senioren