HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & Entertainment


 

Joyride bestaat al vanaf het jaar 2000 en in deze tijd hebben zij inmiddels ook al meer dan 2000 optredens tot alle tevredenheid mogen verzorgen. Kortom: ervaring genoeg !!

 

Joyride staat voor betaalbare allround live muziek en is in basis een allround duo. Zij zijn echter ook te boeken als allround trio of als allround band met 4 personen. Voor elk budget en elk soort van feest of evenement voor jong en oud, hebben zij passende muziek in huis. Als duo, als trio of als band. Voor betaalbare live muziek met een relaxed begin en een spetterend einde en op een professionele en enthousiaste manier gebracht, bent u bij Joyride aan het juiste adres.

 

 

In elke bezetting waarmee zij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezettingen.

 

Zij verzorgen allround live muziek en entertainment door heel Nederland op vele soorten van feesten of evenementen. Dus van een verjaardagsfeest of tuinfeest tot bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, personeelsfeest of verenigingsfeest. Ook verzorgen wij op een rustige manier live muziek tijdens recepties of diners.

 

Uiteraard verzorgen zij ook al jaren live muziek en entertainment op bruiloften. Ook voor uw 12,5 jarige bruiloft, 25 jarige bruiloft, 40 jarige bruiloft, 50 jarige bruiloft of zelfs uw 60 jarige bruiloft, hebben zij meer dan voldoende repertoire in huis.

 

 

Zij hebben een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en voor elk wat wils. Zij hebben geen vast repertoire, maar speelt altijd in op de situatie ter plekke, dus wat uw feest nodig heeft. Zij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar kunnen ook zeer spetterend spelen als het een knallend feest moet zijn.

 

De muziek tijdens de korte pauzes verzorgen zij zelf middels een softwarematig DJ systeem. Nummers die zij niet spelen en u toch wel graag op uw feest wilt horen, kunnen zij middels dit DJ systeem in één van onze korte pauzes voor u draaien. Zij verzorgen dus gedurende de hele avond of middag de muziek.

 

 

Aangezien 3 leden van Joyride ook deel uitmaken van Showteam, kunnen zij ook kunnen tijdens hun optredens op verzoek en zonder bijkomende kosten nog diverse spetterende, interactieve en vooral unieke shownummers brengen. Dit kan zowel bij Joyride als duo, als trio of als band. Ook deze shownummers zijn in vele genres te brengen en is gegarandeerd feest, waarbij hier en daar een lach ook zeker niet zal ontbreken. (klik hier voor meer informatie over Het Showteam).

 

Doordat zij gebruik maken van eigen compacte professionele geluid- en lichtsets, kunnen zij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen. Of dit nu een feestzaal is, een feesttent, een kroeg of gewoon bij mensen thuis. Het geluid wat zij met hun eigen apparatuur kunnen verzorgen is tot maximaal 250 personen.

 

Kortom: Joyride is bijzonder flexibel, heeft vele mogelijkheden, uw wensen staan altijd centraal en dit ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 


 

Voor uitgebreidere informatie over Joyride zoals het repertoire overzicht en foto's, kunt u de eigen website van Joyride bezoeken: www.allroundmuziek.nl

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Live muziek voor senioren
Studio 2480
Verhuur van geluid en licht

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band | live muziek voor senioren