HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & Entertainment REVIEWS

 

Hieronder de vele reacties die wij in meer dan 20 jaar hebben mogen ontvangen van mensen waar wij een keer de muziek voor hebben mogen verzorgen. En uiteraard onze dank hiervoor !! Wilt u ons ook een reactie sturen, dan kan dit via het e-mailadres info@bespromotions.nl. Wij zorgen er dan voor dat uw reactie op deze pagina komt te staan.

 


 

Afzender: Esther
Hallo René, ik wil je nogmaals bedanken voor je solo optreden van afgelopen zaterdag. We zijn erg tevreden en ik krijg vele enthousiaste reacties. Dank je wel voor alles.

 

Afzender: Daniëlle & Harm
Joyride met Marthy en René een fantastische band, geweldig mooie muziek. Wat een mooi bruiloftsfeest feest hebben we gehad ! Ze weten er echt een feestje van te maken. Bandleden zijn heel vriendelijk en betrokken. Absolute aanrader voor een mooi feest. Wij gaan ze vast en zeker weer zien en beleven.

 

Afzender: Marco & Anja
Wat hebben we een geweldig feest gehad. Het overtrof onze verwachtingen. We hebben gedanst, gezongen en feest gevierd met iedereen die ons lief is om ons heen. 25 jaar getrouwd en dankzij jullie muzikale omlijsting een feest dat gegrift staat in ons geheugen. Bedankt Joyride met René en Marthy. Marthy nogmaals SUPER dat je voor Janina in wilde vallen om ons feest zo te laten slagen. Ook onze gasten waren stuk voor stuk enthousiast. Hier praten we nog lang over na!!!

 

Afzender: Huib & Sitske
Duo Joyride, na vijf jaar, voor de tweede keer op ons feest en wederom hebben ze onze verwachting waargemaakt. Wat hebben we weer genoten! Super repertoire, prachtig gezongen en heerlijk kunnen dansen. Ook deze keer van de gasten enthousiaste reacties. Mede dankzij Marthy en René hadden wij zaterdag 18 mei, onze 40 jarige trouwdag, een geweldige feestavond! Top! Wat ons betreft zeker een aanrader.

 

Afzender: Herman & Helma
Mede door Joyride met Janina en René is onze trouwdag een fantastische dag voor ons en onze gasten geworden. Ze hebben er echt een topfeest van gemaakt. Zeker een aanrader voor iedereen.

 

Afzender: Gerard, Marij, Jack & Lisette
We willen Joyride met Janina en René nogmaals bedanken. Feest afgelopen zaterdag in Asten. Mede door jullie bijzondere muzikale bijdrage aan het feest ter ere van het pensioen van Gerard en Jack, is dit een onvergetelijke, fantastische en gezellige avond geworden. Super bedankt.

 

Afzender: Jan-Henk & Carla
Op 25 mei 2024 hebben René, Charles en Janina de muziek tijdens ons 40-jarige huwelijksfeestje, bij de Keizerskroon in Ruurlo, verzorgd. In een woord Geweldig! We wisten niet wat we konden verwachten maar we waren blij verrast. Ze speelden alle soorten muziek, van stijldans tot polonaise. En verzoeknummers konden ook ter plekke geregeld worden. Van alle gasten, zonder uitzondering, hebben we een positieve reactie gekregen op de band. Een aanrader voor iedereen. Joyride nogmaals, ontzettend bedankt.

 

Afzender: Rianne / SailWise
Optreden van Joyride met Janina, Charles en Robert. Wij hebben enorm genoten van de geweldig mooie avond die jullie voor ons hebben verzorgd. Doordat wij werken met mensen met een beperking is het altijd lastig inschatten welke muziek past bij de avond maar jullie hebben daar perfect op ingespeeld. Bij een volgend feestje waar gedanst moet worden boeken wij jullie weer. Dansen tot in de kleine uurtjes kunnen we zeker aan jullie overlaten.

 

Afzender: Jeroen & Chagall
Joyride op onze bruiloft. Wij hebben René en Marthy geboekt voor onze bruiloft 20 april 2024. Bij binnenkomst was er al meteen een klik. Hele vriendelijke mensen. Het repertoire was zeer uitgebreid, voor ieder wat wils en er zat een mooie opbouw van de muziek over de gehele avond. Later op de avond hebben ze wat muziek gedraaid voor de "jongeren" onder ons. Dat voelden ze allemaal prima aan. Wij hebben ons kostelijk vermaakt en onze gasten ook! We kregen van heel veel gasten te horen dat de muziek zo goed was en dat ze het zo leuk presenteerden! René en Marthy dankjewel!! En wie weet tot een volgend feestje...

 

Afzender: Cora & Rinie
Nog bedankt voor jullie geweldige inzet enthousiasme en de fantastisch verzorgde muzikale avond op ons 40 jarig huwelijksfeest. We hebben mede dankzij julle een prachtige avond gehad en daar hebben René en Marthy wel voor gezorgd. Nogmaals dank en wie weet tot het volgende feestje gr Cora en Rinie en gezin !

 

Afzender: Jacques & Jacqueline
30 Maart vierden wij ons 25-jarig huwelijksfeest. Joyride met Marthy en René verzorgde de muziek en wat was het geweldig! Van tevoren was het contact al erg fijn met René met dingen die wij graag wel en niet wilde en op de avond zelf maakten ze er echt een feest van. Ze speelden goed in op de mengelmoes aan gasten qua leeftijd en wisten iedereen op de dansvloer te krijgen. Dank voor jullie fantastische bijdrageaan ons huwelijksfeest! We hebben ontzettend genoten en genieten nog steeds na. Wij bevelen Joyride van harte aan!

 

Afzender: Sandra & Martino
Op 1 April 2024 waren wij 25 jaar getrouwd en hadden Joyride als trio geboekt van 20.00 uur tot 1.00 uur. Marthy, René en Janina hebben ons feest compleet gemaakt. Bedankt voor jullie geweldige optreden en gezellig avondvullend programma. Een aanrader voor elk feest, want onze gasten waren heel enthousiast (ook op de dansvloer). Meerdere gasten vroegen hoe we aan deze band kwamen. Wij gaan jullie zeker nog eens zien. Super!

 

Afzender: John & Anja
Wat hebben wij gisteravond een ontzettend gezellig feest gehad met de medewerking van Joyride met Marthy en René. Het was echt TOP! Jullie muziek was helemaal passend voor ons 2 x 65 jaar feest. Grandioos genoten. Nogmaals bedankt en wellicht kunnen we bij ons 2 x 70 jaar feestje weer van jullie genieten!

 

Afzender: Theo & Wilma
Zaterdag 9 maart een feestje gehad in Diepenveen bij café "De Vrienden Van". We hadden Joyride met René, Janina en Charles uitgenodigd om op ons feest te spelen ter gelegenheid van Theo zijn 67e verjaardag (AOW). Het was heel gezellig, wij hadden divers gezelschap van jong tot 70 plus uitgenodigd. Wij konden niet zo gek bedenken, of ze speelden de gevraagde verzoeknummers. Begin van de avond lekker rustig gespeeld tot iedereen er zin in kreeg, ging het volume wat harder en werden er ook nummers van Normaal en Nederlandstalig tussen door gespeeld. Echt super!! We hebben genoten en veel mensen vroegen ons waar wij deze band van kenden. Niet dus, gewoon opgezocht op internet. Velen onder ons hebben ook een kaartje van de band meegenomen. Wij willen jullie bedanken voor deze enorme gezellige en geslaagde avond!!

 

Afzender: Jos
Trio Joyride met Marthy, Linda en René. Leuke band, echt voor een feest. Kunnen alle populaire covers ten gehore brengen. Enorm repertoire. Kortom ... heel goed!.

 

Afzender: Ruud & Willy
Hierbij willen wij dank zeggen voor het fantastische optreden van Joyride met Charles en Linda op ons verjaardagsfeest. Zij hebben de sfeer goed aangevoeld en daar hun optreden qua volume en repertoire op aangapast. Het was fijn dat ze veel van onze verzoeknummers hebben kunnen doen en het eindfeestje was met een persoonlijke touch ook heel fijn om mee te maken. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad. En dat is precies wat we beoogden. Sorry nog voor dat we op de locatie even hebben moeten kijken de apparatuur op de juiste plek te krijgen, maar gelukkig zijn we daar samen met Charles goed uit gekomen. Daarvoor dank. Ook René bedankt voor de prettige contacten en zullen bij gelegenheid er zeker aan denken wanneer we van jullie diensten weer gebruik willen maken.

 

Afzender: F. Wellink via Showbird
Joyride met Linda, Charles en Robert complimenten !! Wat hebben wij genoten van jullie tijdens ons jaarlijkse Nieuwjaar Receptie. Gegeven wat was belooft en heel goed de sfeer aangevoeld en er op ingespeeld. Mede hierdoor een fantastische avond gehad en alle medewerkers hebben er volop van genoten. In één woord GEWELDIG! Zeer aan te bevelen!

 

Afzender: Stina via Showbird
Joyride met Charles, Robert, Janina en Linda op ons 40 jarig huwelijksfeest. Zonder de band te kennen van optredens o.i.d. geboekt. Was een zeer goede keuze. Fijne en goede muziek en performance en fijne mensen. Ook van onze gasten veel complimenten gekregen voor Joyride. Joyride; dank voor jullie optreden! Dit heeft zeker ook bijdragen aan een heel fijn feest!!!

 

Afzender: Benjamin & Tamara
Joyride met René en Linda hebben een fantastisch optreden verzorgd op ons huwelijksfeest! Ondanks wij een wat kleiner aantal gasten hadden, is vanaf de start van het feest tot het einde alleen maar gedanst! René en Linda hebben werkelijk prachtig gezongen en wisten goed de sfeer vast te houden. Ook hielden zij goed rekening met onze wensen en speelde zij goed in op de muzieksmaken van onze gasten. We konden ons geen beter muziek entertainment wensen! Super bedankt!

 

Afzender: Julia & Henk via Showbird
Joyride met Marthy, Charles en René. Verjaardag Julia en Henk. Het was geweldig. We hebben genoten van jullie prachtige muziek. Wat een feest ! Zeker aan te raden.

 

Afzender: Thecla & Frans
Joyride met Linda & René is muzikaal top, ze zingen goed en sluiten goed aan bij de sfeer van het feest. We hebben er van genoten dat ze ons feest tot een onvergetelijk feest hebben gemaakt. Van de gasten kregen we veel positieve reacties. Heerlijk gedanst, Laat je muzikale wens horen en zij vervullen deze. Top en bedankt.

 

Afzender: Ronald & Marlene
Wat n skoftige feest afgelope Zaterdagaivond met Marthy & René. Woi en ose gaste haiwe ontzettend genote van hullie gezellige muziek. Alleeen mar goeie berichte hawe ontvange. Een gezellige Westfriesche Feest aivond. Bedankt luitjes.

 

Afzender: Daisy Naipal via Showbird
GEWELDIG! Joyride met Janina, Charles & Robert. We gingen er al vanuit dat het goed zou zijn. Maar het is zelfs zwaaaaar overtroffen. Geweldig dansfeest gehad door deze vreselijk muzikale artiesten. CHAPEAU!!.

 

Afzender: Ingeborg en Bert
Joyride met Linda, Charles en Robert hebben ons een geweldig bruiloftsfeest bezorgd. Vanaf het eerste moment zat de sfeer er al goed in. De dansvloer was heel de avond goed gevuld. Ze spelen werkelijk van alles en ze spelen in op de sfeer en de wensen van de gasten. De zangkwaliteit is erg goed en zuiver! Enkele weken voor de huwelijksdag zijn we sfeer gaan proeven bij een openbaar optreden bij de Big Bell in Scheveningen. Jong en oud danste daar met elkaar, tot in de polonaise toe. Ook daar was het al een feestje! Je krijgt geen spijt als je deze band boekt voor je feest of andere gelegenheid!.

 

Afzender: Hans en Astrid
Joyride met Linda en René op onze bruiloft! De sfeer zat er meteen in heerlijke muziek voor jong en oud, een geweldig talentvolle zangeres wat een fantastische stem! Een relaxte goede zanger Rene die alles aan elkaar praatte, we hebben geschuifeld gehost polonaise gelopen gestijldanst er was disco noem maar op, iedereen vond het geweldig, lieve Joyride we gaan jullie vaker boeken superbedankt!.

 

Afzender: Tjeerd en Aletta
Hierbij een review van ons 25jaar huwelijk. Allereerst het contact was super met Rene. Daarna de avond zelf kan ik niet anders omschrijven dan in 1 woord GEWELDIG. Verzorgd door Charles en Linda. Wat een toppers zijn het. En na afloop nog heel veel goede reacties gehad van vele mensen. Mocht er in de toekomst weer een feesje zijn, gaan we zeker weer contact zoeken met Joyride.

 

Afzender: Jan
Wat een geweldige gezellige avond hebben wij gehad. Iedereen heeft genoten van jullie muzikale inbreng. Met Joyride is het altijd goed en gezellig. Dank jullie wel René en Marthy.

 

Afzender: Bertus & Yvonne
Gisteren heeft Joyride op onze 40 jarige bruiloft gespeeld … en wat een feest. Voor ons was Joyride onbekend maar wat een muzikaal talent … echt TOP. Mede dankzij deze goede, leuke en spontane zanger en zangeressen, is het voor ons onvergetelijke avond geworden. Rene, Marthy en Linda heel erg bedankt hiervoor.

 

Afzender: Imkje & Hennie via Showbird
Linda, Charles en René. Een super band. In één woord geweldig. Goed contact vooraf. Speelden precies de muziek die we hadden gevraagd en voegden ook nog persoonlijke nummers toe die tijdens ons voorgesprek waren aangekaart. Wij dachten dat onze gasten niet zouden dansen, maar het lukte hun dat iedereen spontaan ging dansen. Al onze gasten waren enthousiast over de band. We hebben het supergoed gehad. Dank jullie wel!!!

 

Afzender: Heike & Angelina
Lieve René, Marthy en Linda. Wat een mega geweldige band zijn jullie toch. We zijn zooooo blij dat jullie op onze bruiloft waren. Jullie maakten de hele dag compleet. Jullie hebben onze droom werkelijkheid gemaakt. Nogmaals super bedankt en we gaan elkaar zeker terug zien. Bedankt toppers.

 

Afzender: Edward & Annemieke
Nadat wij René en Marthy een keer hadden meegemaakt op een ander feest, was voor ons de keuze snel gemaakt. Door de muzikale omlijsting van Joyride is onze 50 en 60 jarige verjaardag, gevierd op een dansschool, een enorm succes geworden. Ook de aanwezige gasten prezen de muziek! Iedereen heeft het enorm naar haar/zijn zin gehad. We zouden een volgende keer weer voor Joyride kiezen en ook aan anderen aanbevelen.

 

Afzender: Marina van 't Vliegend Paard in Nieuwkoop
Hoi René en Linda, ik wilde jullie nogmaals bedanken voor het alsnog geslaagde weekend met Torenpop. Ook voor het doorgaan zonder pauze tot het eind. Echt top !!

 

Afzender: Jolita
René en Marthy jullie hebben een super avond gebracht. Daar kunnen wij met trots op terug kijken. Nogmaals bedankt!

 

Afzender: Colinda & Jos via Showbird
Een onvergetelijke dag. In één woord geweldig. Van het begin tot eind. We hebben van jullie genoten en onze gasten ook. Alleen maar complimenten gehoord. De sfeer zat er van begin tot eind in. Echt top en een aanrader voor iedereen die van een feestje houd en vak artiesten. Zo wat kunnen jullie goed zingen. Bedankt jullie hebben mede onze bruiloft onvergetelijke gemaakt.

 

Afzender: Hans en Hannie
Dit duo weet een feestje te bouwen en voelen de groep goed aan. Zingen daarnaast ook super goed echt profs. Ons feest was meer dan een succes door deze band. Lieve Rene en Marthy super bedankt. Ik zeg wil je een gelaagd feest boek dit duo krijg je geen spijt van....

 

Afzender: Henk de Boer
Trio Joyride ingehuurd om de muzikale omlijsting te vormen rond een Diner Dansant ter ere van het 30-jarig bestaan van onze Lionclub. Rene, Martha en Linda zijn hier uitstekend in geslaagd. De juiste songs op de juiste tijd; goed doorhebbend hoe je door het gezelschap in te schatten de juiste sfeer kunt maken. Al met al waren zij er mede debet aan dat we een fantastische feestavond hebben gehad. Dank daarvoor!

 

Afzender: Femke
Fantastische mensen, uitgerust met professionele apparatuur en ze hebben een geweldig gevoel om een goede feestsfeer te maken. Wij hebben een top bruiloft gehad, helemaal toegespitst op onze sfeer, liefde en gasten.

 

Afzender: Frank & Nadia

Met 1 woord geweldig! Wij hebben René en Linda geboekt voor onze bruiloft. Ze zongen de sterren van de hemel en betrokken het publiek overal bij. We werden tijdens de avond meerdere malen in het middelpunt gezet en er is niemand die niet op de dansvloer heeft gestaan. René en Linda speelden in op wat wij en onze gasten leuk vonden en borduurden daar op voort. Achteraf van meerdere gasten te horen gekregen dat ze de band zo goed vonden en dat Linda een dijk van een stem heeft. Daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten! Ze zijn erg aardig en betrokken. Niet langer over twijfelen, boeken!

 

Afzender: Corina Keyner | Winkelcentrum Makado Purmerend

Ter afsluiting van het 50 jarig bestaan van Winkelcentrum Makado te Purmerend en op aanraden van iemand (die deze band al een paar keer heeft meegemaakt), de band Joyride geboekt. En in 1 woord, wij hebben een top avond gehad. Heerlijke muziek, goed optreden en als klap op de vuurpijl een geweldige sessie met liedjes met steeds een verkleed partij wat bij de gezongen liedjes paste.

 

Afzender: René en Yvon

Wat een super band zijn jullie en wat zijn wij ontzettend blij dat we naar heel veel zoeken naar een band bij jullie zijn uit gekomen. Wij, maar ook alle gasten waren heel erg tevreden over jullie, alles was goed, de sfeer, de muziek en we vonden het fijn dat René ook mijn moeder er bij betrok. Iedereen geeft ontzettend genoten van jullie kwaliteit, in één woord top. Wij hebben op onze bruiloft een super avond gehad. En als het aan ons ligt mogen jullie zo weer komen op een volgend feest, want we vonden jullie in één woord geweldig. Dank jullie voor jullie fantastische optreden.

 

Afzender: Frans en Annie
René en Marthy, wat hebben wij en alle gasten van jullie genoten op ons 50 jarig huwelijksfeest ! Wij hebben zoveel complimenten gehad over de muziek die jullie hebben verzorgd. Deze complimenten geven we hierbij aan jullie ! Als iemand een feest wil geven, zullen we zeker aanraden om jullie te vragen. René en Marthy maken van een feest een Superfeest !

 

Afzender: Arend en Anja

Zoek je een band om van jouw feestje tot een topfeest te maken? Stop dan met zoeken, en boek Joyride! Rene en Marthy weten hoe je een feestje moet bouwen. Ze spelen verzoeknummers, en hebben acts tussendoor van o.a. Elvis en SugerLee Hooper, die ze perfect uitvoeren! Zij hebben ons verlaat 25 jarig-huwelijkfeest en de 50ste verjaardag van Anja tot een super feest gemaakt !

 

Afzender: Jakob en Jolanda Bakker

Rene en Linda, wat een mooi optreden in Vakantiepark Hunzedal Borger. Leuke muziek en entertainment. Ga zo door en hopelijk tot gauw.

 

Afzender: Bertha

Alleen maar complimenten van de gasten voor de band. Jullie zijn geweldig. Super dank jullie wel.

 

Afzender: Wout & Daisy

Het was een fantastische middag met een meer dan geweldig optreden. Zonder jullie was ons feest niet zo compleet geweest als nu. De sfeer zat er vanaf het begin in. Gewoon s'middags al dak er af. Ook mede dankzij jullie was onze dag onvergetelijk! Nogmaals ontzettend bedankt

 

Afzender: Peter & Liesbeth

Lieve René en Linda, het was een super gezellig, maar vooral geslaagd feest. Mede dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

Afzender: Wim & Manda

Wij hebben het leven gevierd met geweldige muziek van Duo Joyride. René en Marthy zijn top artiesten. Ze weten goed de sfeer op te bouwen tot een super feest. Alle gasten waren dol enthousiast. Heerlijk lekker los op de dansvloer. Dank jullie wel.

 

Afzender: Hero en Els

We willen jullie enorm bedanken voor jullie muzikale bijdrage aan ons feest. Iedereen vindt jullie top en hebben enorm genoten. Van jong tot oud. Wij zullen zeker reclame voor jullie maken.

 

Afzender: Lida Noordhout

Stop met zoeken !! U heeft 'm gevonden.De perfecte band voor een heerlijke feestavond. Ik boekte Trio Joyride voor mijn vijftigste verjaardag. Zij weten er met z'n drieën een feest van te maken. De opbouw van de avond liep van rustige easy listening muziek tot het dak eraf. Er werd goed aangevoeld waar de gasten behoefte aan hadden. Ik heb achteraf veel positieve reacties gehad van mijn gasten over de muziek. Contact vooraf verliep via mail en telefonisch. Tijdens de avond zelf is contact met Rene, Marty en Linda ook heel gezellig en laagdrempelig. Bedankt voor een topavond !!

 

Afzender: Yvette & Hans

Bedankt! We worden overstelpt met berichten dat het zo'n super band was. Bedankt voor het maken van ons feest! Wij vonden het geweldig!

 

Afzender: Geran & Miranda

Door corona hebben we ons 25 jarig huwelijksfeest een jaar en daarna nog een paar maanden moeten verzetten, maar het was het wachten waard!!! Deze ras entertainers maken er echt een feestje van, goed gezongen. Echt iedereen op ons feest was lyrisch over deze band!!! Echt een aanrader!!!

 

Afzender: Karin & Ton

Wij trillen nog van de vreugde die wij met jullie beleefde tijdens ons vriendschapsfeest in Hoorn. Onze dank aan jullie is onbeperkt!

 

Afzender: Henk & Lucina

Ondanks de coronamaatregelen die er nageleefd moesten worden, een op en top duo. Voor altijd in onze harten. Wij zullen jullie nooit vergeten.

 

Afzender: Fam. Kramers

Een 1ste klas top band voor een super top avond. Deze band maakt de hele avond een top avond zonder stiltes. Het vermaak met muziek en de acts zijn geweldig. Deze band heeft zelfs onze openingsdans ( Never nooit meer van Gordon en replay) ingestudeerd en zeer goed gezongen. Dank jullie wel daarvoor. De interacties en het meetrekken van de gasten was ook zo goed. Een dikke 11 geven wij aan Joyride.

 

Afzender: Arie & Janny van Vliet

Het was voor ons een onvergetelijke avond, mede door jullie optreden. Het goede samenspel met de muziekoptredens en de liederen, die voor ons gezongen werden. Aan het eind van de avond met Viva Espãna was iedereen op de vloer, en daar hadden we de hele avond al niet over te klagen. De reacties van onze gasten waren alleen maar positief.

Hier enkele reacties:

Wat was het een fantastisch feest.
Zo’n feest als bij jullie, dat maak je niet vaak meer mee.
In tijden niet zo’n top avond gehad, maar belangrijkste is, dat jullie genoten hebben.
Wat was het een leuke avond, iedereen heeft genoten. Bedankt dat we jullie feest mee mochten vieren .
Het was gewoon een plaatje, alles paste in elkaar.
Wat geweldig, om dit zo met je familie om je heen te vieren.
Wij vonden het een geweldig mooi feest.

Hier hoeven we denk ik niets meer aan toe te voegen !!

 

Afzender: Monique Berkhout

Hierbij wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie bijdrage aan mijn 50ste verjaardag. Mede dankzij jullie is het een feest geworden om nooit te vergeten! Wat zijn jullie een geweldig duo en ook mijn gasten spraken vol lof over jullie. Zelfs een limbo-verzoek was jullie niet teveel. In één woord geweldig.

 

Afzender: Jilles de Wolf

Fantastische avond gehad voor de 50e verjaardag van mijn vrouw. Mooi repertoire. Wwat een inlevingsvermogen hebben deze muzikanten. Zij voelen het publiek heel goed aan en alles is mogelijk. Los van het feit dat dit ras artiesten zijn, zijn het ook nog eens super aardige, zeg maar gerust LIEVE mensen. Doe maar gewoon is het motto. Wij hebben een onvergetelijke avond gehad. Dit is echt een aanrader mensen! Gegarandeerd geslaagd feest. Kwalitatief erg goed. Alleen maar positieve en geweldige reacties gehad van al onze gasten. Echt top!

 

Afzender: Huib & Sitske

Duo Joyride heeft onze verwachting volledig waargemaakt. Wat hebben wij genoten op ons feest! Super repertoire, prachtig gezongen en heerlijk kunnen dansen! Van de gasten kregen we tijdens en na afloop ook veel enthousiaste reacties. Mede dankzij Rene en Marthy hebben wij een GEWELDIG feest voor onze verjaardagen en 35 jarig huwelijks jubileum gehad! Top! Wat ons betreft een aanrader!

 

Afzender: Dan Kersten

Wat een binding met de aanwezige gasten tijdens een spetterend feest! Ook nog even tijd voor een praatje. De muziek en zang was echt fantastisch. Je zit de andere dag nog na te genieten. En dan de vertolking van "Du" van Peter Maffay en Boudewijn de Groot waren meesterlijk! Een dankwoord is zeker op zijn plaats, echt!!

 

Afzender: Henny & Nel

Wat hebben wij van jullie als duo genoten op onze 50 jarig HUWELIJKSFEEST. Jullie hebben de boel zo gezellig en goed vermaakt met werkelijk super gezellige muziek en geweldige tussendoor verkleedpartijtjes enz. Jullie waren super gezellig met de mensen met geweldige muziek en zang. Het dansen de polonaise door de hele zaal en werkelijk iedereen deed mee. Ook de omgang met de kinderen en het erbij betrekken was geweldig. Jullie zijn en waren echt lieve en gezellige mensen. Wij willen jullie hiervoor hartelijk bedanken. Ook het Event Centre was een geweldige locatie. Alles bij elkaar voor ons een onvergetelijke avond en bruiloft.

 

Afzender: Enschedese Watersport Vereniging

De stemming zit er met een paar minuten al in. Echt grandioos. Bij iedereen aan te bevelen.

 

Afzender: Jan van Roshum

Joyride is een duo dat ons veelzijdig en professioneel mee heeft gezogen in een maalstroom van liedjes die bij ons gezelschap pasten. Dat is de kracht van dit duo die heel goed aanvoelt wat het publiek wil en ons moeiteloos van de stoel kreeg en mee liet zingen. Geweldig bedankt voor een onvergetelijk feest.

 

Afzender: Wilko Heuvelman

Beste René en Linda, jullie weten er feilloos een muzikaal feestje van te maken. Joyride staat voor: vlotte, leuke, allround muziek en voetjes van de vloer. Iedereen was zeer enthousiast over jullie! Mijn advies aan iedereen: niet verder zoeken, Joyride boeken. Thanks.

 

Afzender: Daniëlle Matthijssen

Grandioos wat een geweldige duo. We hebben met z'n allen gefeest, gezongen, polonaise en gek gedaan. Geweldig zang kunst. Zeer prettige mensen met een gouden hart. Wat wij wilden horen, zingen zij.

 

Afzender: Steunpunt de Jaguar

Beste Rene, Marthy en Linda, via deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie super optreden op het wijkfeest in Tivoli. We krijgen erg veel positieve reacties, ook met de vraag of we zoiets niet eens bij Steunpunt de Jaguar zelf kunnen organiseren. Dat gaan we zeker in gedachten houden en laten dat zo snel mogelijk weten. We gaan elkaar zeker in de toekomst vaker zien (o.a. bij 25 jaar Jaguar, zodra de datum bekend is). Met vriendelijke groet, Twan Blakenburg, Algemeen Beheer, Riky van Herk, Voorzitter en Willyan Vanhees, Secretaris

 

Afzender: Rita & Len

Geweldig verzorgde avond door Joyride. Jullie voelden ons gemengde publiek heel goed aan en speelden daar prima op in. Alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen! Jullie zijn 2 kanjers!! Voor een volgend feestje weet ik jullie te vinden.

 

Afzender: Anja Holtrigter

Een geweldig duo die echt goed kunnen zingen en er een feest van maken.

 

Afzender: Inge & Kees

Wat een leuke mensen! Zo meedenkend, en wat een geweldig leuk optreden!! Mensen vonden het super leuk. De avond was zo voorbij. Een dikke 10!

 

Afzender: Peter en Anja

Duo Joyride heeft ons 25 jarig jubileum onvergetelijk gemaakt. Goede muziek keus en super geluid.

 

Afzender: Henk & Rina

Bij deze wil ik jullie bedanken voor het optreden van Joyride met Linda en Charles. Wij zijn dik tevreden met hun gebrachte optreden en ze kregen de mensen op de dansvloer ! Bedankt en wellicht tot een volgende keer.

 

Afzender: Teune & Tineke

Wij, Teune en Tineke willen René en Marthy nog bedanken voor het optreden. Het was een fantastische avond. Veel leuke reacties gehad van onze gasten. Jammer dat het al om half 12 was afgelopen. Achteraf dacht ik ...... ik had moeten vragen aan personeel of we nog uurtje mochten doorgaan maar ... het was goed. Mocht er iemand muziek op hun feest willen zullen we zeker jullie naam geven.

 

Afzender: Patrick & Mariska

Hartstikke bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan ons feest, iedereen vond jullie geweldig. Nogmaals super optreden.

 

Afzender: John & Mariëlle

Dankjewel voor jullie mooie muziek, wat hebben jullie er samen met ons een mooi Abraham & Sarah feestje van gemaakt. We hebben van jullie genoten en krijgen nog steeds veel complimenten voor jullie optreden van onze gasten. Het was helemaal top. Super bedankt !!

 

Afzender: Pauline & Nico

We willen jullie nogmaals bedanken voor het geweldige optreden tijdens het 50ste verjaardagsfeest van Pauline! Jullie hebben voor een geweldige sfeer gezorgd, muzikaal zijn jullie top en we zullen jullie nog zeker terugvragen, we hebben namelijk nog heel wat te vieren de komende jaren!! Nogmaals dank en tot ziens!

 

Afzender: Frank Krake namens ondernemersvereniging SIOCH

Voor het nieuwjaarsfeest van de ondernemersvereniging SIOCH in Hengelo boekten wij Joyride als 5-mans formatie. Als thema hadden we die 12e janauari 2019 ROCK'N ROLL. Bij het prettige overleg vooraf spraken we al door hoe de band daar op in zou spelen en eenmaal op locatie (ze waren ruim van te voren aanwezig) hebben we de puntjes op de i gezet. Na een spectaculaire opening na het diner met twee percussionisten werd het publiek als automatisch achter de tafels weggezogen door de aanstekelijke act met rock'n roll nummers in passende outfits. De dansvloer is niet meer leeg geweest die avond. Jammer dat het tegen 00.30 uur afgelopen was, want de stemming zat er mede dankzij Joyride goed in. Het was de tweede keer dat ik Joyride boekte en zeker niet de laatste keer.

 

Afzender: Hanny van der Heuvel

Joyride voelde de sfeer van de avond perfect aan en wist het feest zó op te bouwen dat werkelijk iedereen aan het swingen ging. Ongekend voor feestjes met dit gezelschap!

 

Afzender: Conny

Joyride was reuze gezellig, goed, makkelijk contact te leggen via telefoon en email. Ze denken met je mee. Ook tijdens de dag wordt er gevraagd of het aan de verwachting voldoet. Nummers aanvragen geen probleem. De gasten vonden het reuze gezellig met het duo. Wij bevelen ze van harte aan!

 

Afzender: Kees & Karin Wagemaker

Zaterdag 22 december gaven wij ter ere van ons 25 jarig huwelijk en een 50e verjaardag een “Kerstbal”. De muziek werd deze avond verzorgd door de 5 “mans” formatie Joyride en ik kan u zeggen: “Het dak ging eraf!!!!” Wat een TOP band. Jong en oud stonden de hele avond op de dansvloer en wat hebben we ontzettend genoten van de verkleedact’s. Een veel gehoorde reactie: “In tijden niet zo’n mooi feest gehad, wat een fantastische band!”
Joyride, bedankt voor dit onvergetelijke feest!

 

Afzender: Kees & Carla

Jullie hebben ons en onze genodigde een ongelooflijke en onvergetelijke avond gegeven. Jullie hebben een groot reportoir en voor iedereen was wils. Zelf 2 oudere dames (80 en 86 jaar oud) gingen los op de dansvloer. Helaas was het zo 1.00 uur en was het feest weer voorbij. De avond is voorbij gevlogen. Zodra wij weer iets te vieren, dan weten we een goede BAND!!!!!! Marthy & René onwijs bedankt voor de gave avond.

 

Afzender: Pim & Marijke

Het was een zeer gezellige avond. Heel aardig duo alsof we ze al jaren kende. Heel goede muziek en weten goed op het publiek in te spelen. Wij hebben van jong tot oud zoveel leuke reacties gehad. Het is onvergetelijk voor allemaal. We hebben allemaal (100) mensen ontzettend genoten. Wij zullen ze aan iedereen aanbevelen. Mijn tel. staat vol met leuke reacties.

 

Afzender: Jolanda & Jan

Ondanks de miscommunicatie zodat jullie ipv in een zaal in een tent bij ons achter het huis moesten spelen, konden jullie snel schakelen. Het was voor ons een bijzonder mooie en feestelijke avond, jullie hadden al heel snel de sfeer er goed in en jullie kregen bijna al ons gasten in de benen en in de polonaise! Ook helemaal aan het eind voelden jullie de situatie heel goed aan en hebben nog een nummer als toegift gespeeld, wat door ons heel erg is gewaardeerd!! Kortom het was een top avond met Joyride en wensen jullie heel veel succes!!

 

Afzender: Marcel & Wilma

Wij hebben dankzij René en Marthy een geweldige bruiloft gehad. Zij hebben een zeer breed repertoire aan muziek en spelen goed in op de wensen van de gasten. De acts die ze tussendoor deden waren ook super. Wij hebben alleen maar positieve reacties gehad van de gasten over dit duo. Wij zelf hebben genoten van elke minuut die ze speelde en met name van het nummer dat speciaal voor ons was ingestudeerd. Marthy, top gezongen!!!!! Wij hopen jullie nog een keer tegen te komen op een feest dan weten we zeker dat het gezellig wordt.

 

Afzender: Jorika

Weten wel een feestje te bouwen. Wij als bruidspaar zijn zeer tevreden en onze gasten vonden het ook super.

 

Afzender: Hans en Ria

Wat hebben wij genoten van jullie optreden tijdens ons 50 jarig huwelijksfeest. Wat is het een feest geworden. Zoveel reacties gehad. Alleen maar super positieve reacties op jullie optreden. Wij geven jullie een 10 met een griffel. Ook de geluidssterkte was helemaal goed. Nogmaals dank! Weer eens een feest, dan kloppen we zeker bij jullie aan. Heel veel succes verder met jullie band.

 

Afzender: Agnes van den Berg

Wat hebben wij en onze gasten genoten van jullie geweldige optreden in Herberg de Pot in Markelo. Sfeer, dansen, inspelen op/met de gasten. In 1 woord fantastisch !!

 

Afzender: Cas en Rikie Bekebrede

Wat hebben we genoten van jullie optreden op ons 25 jarig Huwelijksfeest op 26 mei j.l. in de Heksenlaak te Barchem. Jullie uitstraling, de interactie met de gasten, onze wens (het lied "Everything i do i do it for you) prachtig gezongen door Marthi en ga zo maar door. Het was in één woord geweldig. Nogmaals dank voor een onvergetelijke avond.

 

Afzender: An & Eric

Wij willen jullie nog geweldig bedanken voor jullie optreden. We hebben zoveel positieve reacties gehad, het was fantastisch. Nogmaals kei bedankt!

 

Afzender: Ron & Pieter

Wat een top optreden was het !! Heel veel dank namens afzenders, maar ook mede dank van ons hele gezelschap! Wij wensen Joyride dan ook heel veel succes toe, wat hebben wij genoten, nogmaals heel veel dank.

 

Afzender: Rianne Schoeber

Super leuke avond gehad op ons feestje ter ere van ons 40-jarige huwelijksjubileum! Er zijn dankzij jullie mensen op de dansvloer geweest, die wij al die 40 jaar daar nog nooit gezien hebben. TOP!

 

Afzender: Theo & Marian Volgering

Rene en Marthy, wat hebben wij genoten van jullie optreden op ons 12.5 jarig huwelijksfeest en Theo zijn 65e verjaardag. Iedereen was erg positief en we kregen ook constant te horen wie zijn dat en waar komen ze vandaan. Nu de kruitdampen zijn opgetrokken kijken wij terug op een fantastische avond met “Joyride” en zeker voor mensen die plannen hebben voor een feestje is “Joyride” een echte top aanrader.

 

Afzender: Wendy, Peter, Tessa & Rowan

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie optreden met Joyride XXL op ons feest! Wij hebben enorm genoten en iedereen was dol enthousiast over jullie optreden. De kinderen hebben het ook geweldig gevonden en wouden wel dat jullie op hun kinderfeestje komen optreden haha. Echt voor ons was het in 1 woord FANTASTISCH!!!

 

Afzender: Marc Witbreuk

Niet makkelijk om als band op te treden voor misschien 20 mensen, maar dat deden ze met veel plezier. Leuke muziek, divers, goede zang, publiek betrekkend, hilarische acts en met het plezier er af stralend. Zo leuk, dat we ze direct nog eens geboekt hebben voor de opening van ons bedrijf over een paar weken. En dat doe je niet als je niet tevreden bent!

 

Afzender: Maria van der Wal

Een fantastisch feest gehad mede door dit fantastische duo. We voelden ons gelijk op ons gemak met René en Marthy. Ze hebben voor ons er een onvergetelijke avond van gemaakt. Ze voelden precies aan wat iedereen leuk vond fantastisch een echte aanrader.

 

Afzender: Sander & Astrid

Beste Marthy, Linda en René, wat waren jullie fantastisch!! Jullie hebben ons 12,5-jarig huwelijksfeest tot een groot succes gemaakt. Iedereen, van jong tot oud, had het naar hun zin. Jullie spelen geweldig in op het publiek en hebben daarbij ook nog eens rekening gehouden met onze wensen. Wat onze avond helemaal bijzonder maakte, was een speciaal verzoeknummer van ons als afsluiter van de avond, gezongen door Linda. In 1 woord GEWELDIG!! En nog een extra bedankje voor René; de ochtend na ons feest troffen wij al meteen foto's aan in onze mailbox, door hem gemaakt tijdens onze feestavond (en nog even 's nachts na het optreden aan ons gemaild) Super bedankt Joyride!

 

Afzender: Eddy & Rudy

Beste René en Marthy, heel veel dank namens ons en de overige bruiloftsgasten. We vonden jullie optreden geweldig en hebben een verpletterende indruk op ons allen achter gelaten. Er wordt nog veel over nagepraat. We weten jullie een volgende keer te vinden. TOPPIE

 

Afzender: Marianne van Veen

Wat een geweldige band. Muziek voor jong en oud. Een hoog entertainment gehalte. We hebben vele positie reacties mogen ontvangen de dagen na het optreden. Wat was het gezellig !!

 

Afzender: Linda Smit

De band is en onze gasten super goed bevallen. De leeftijd van de gasten was van 1 tot 90 jaar en er was niemand en dan ook niemand die er iets negatiefs over vertelde. Er zijn zelfs personen geweest die aan mij info hebben gevraagd over de prijs en gezegd hebben deze band ook op hun feest te willen.

 

Afzender: Jaqueline Breedijk

Wij zijn nu pas bijgekomen van ons feestje in De Weere op 30 sept j.l. Excuses voor de late reactie. Wat een leuke sfeer en wat hebben jullie onwijs goed gespeeld. Ik hoor alleen maar toffe reacties. Iedereen vond het geweldig. Ik wil jullie (ook namens mijn man) heel hartelijk danken.

 

Afzender: Henk & Annemarie

Joyride, bedankt voor de GEWELDIGE AVOND. We krijgen allemaal hele goede reacties van de gasten, hoe geweldig ze het hebben gehad. Nogmaals het was TOP !

 

Afzender: Helmi & Peter

Jullie waren super. Speelde wat je graag wilde horen, goed op elkaar ingespeeld, dus echt een aanrader. Jullie waren ook goed in omgang met elkaar en met ons. Super bedankt!

 

Afzender: Frits & Tineke

Wij hebben samen met onze kinderen en kleindochters, familie en vrienden een geweldige avond gehad. Jullie zijn echte topartiesten en het optreden van onze kleindochters maakten de avond helemaal compleet. Iedereen en dan ook echt iedereen vond jullie muziek prachtig. Alle goeds voor de toekomst gewenst!

 

Afzender: Ali Bethlehem

Wij hebben Joyride geboekt voor ons 25 jarige huwelijks-feest. En het was een super geslaagde avond! Ze zingen goed, hebben leuk repertoire en ze betrokken alle gasten erbij. Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben een hele leuke avond gehad, mede dankzij jullie. Kortom, een hele goede band! Als je een leuke avond wilt hebben met muziek van de jaren 80 en Nederlandstalig dan is Joyride een hele goede keuze!

 

Afzender: Laura & Remco

Lieve Joyride! Wij hebben enorm genoten van jullie optreden. Het was een geweldige afsluiting van onze dag. Jullie hebben met jullie enthousiasme alle gasten de dansvloer op gekregen. Nogmaals bedankt!!!

 

Afzender: Barry & Fiona Derks

We hebben en super geweldige bruiloft gehad mede dankzij jullie. De muziek en entertainment was geweldig, echt een top dag / avond om niet te vergeten. Wij willen jullie daarom ook heel erg bedanken.

 

Afzender: Ed & Carla van der Zwaag

Wat hebben wij, mede door jullie gister een top avond gehad. We hebben met z'n allen heerlijk gedanst, gesprongen enz. op jullie prachtige nummers. Super goed gezongen en we hebben diverse malen gehoord wat hebben jullie goede muziek. Joyride nogmaals super bedankt.

 

Afzender: Ruud & Tineke
Eerst in 2007 voor onze 25 jarige bruiloft en toen Ruud 50 jaar werd een geweldige avond met muziek door René, Marthy en Eric. In 2011 René en Marthy samen tijdens de surprise party met walking dinner toen Tineke 50 jaar werd, ook een fantastische avond waarvan we allen weer genoten hebben van jullie optreden. En nu 2017 René en Linda die samen de muziek verzorgden voor Ruud’s 60e verjaardag, prima keuze om ook Linda aan jullie band toe te voegen! Ook deze avond was weer geweldig muzikaal omlijst door jullie, al onze vrienden hebben genoten, dus graag maar weer tot een volgende keer…!.

 

Afzender: Marcel & Annet
Net een paar uur terug uit Malaga na een geweldig mooi feest wat zonder jullie niet zo'n feest was geworden. Nogmaals heel erg bedankt. Het was TOP. Liefs Marcel en Annet.

 

Afzender: Harrie Leemkuil
Graag wil ik jullie een dikke vette pluim geven voor het fantastische optreden van afgelopen vrijdag. Ik en nog veel meer andere mensen hebben er van genoten. Hoop dat jullie er volgend jaar weer zijn op onze feestavond. Nogmaals toppie gedaan.

 

Afzender: M. Dirriwachter
Kijk niet verder! Joyride moet je boeken voor je feest. We hebben een fantastische avond gehad. Joyride heeft de avond goed verzorgd en ze wisten het publiek van alle leeftijden mee te krijgen met hun optreden. De communicatie verliep perfect, Rene reageerde zelfs direct vanaf zijn vakantie adres. Vocaal ook erg sterk, kortom toppers.

 

Afzender: Mark, Corien, Miranda & Yasmina Geerling
7 januari vierden we met vrienden en familie een feest omdat we 12,5 jaar getrouwd waren op 1 januari. Met jullie als trio erbij was het een fantastisch begin van het jaar 2017! We vonden jullie geweldig en ook onze gasten waren lovend over jullie!! Onze complimenten voor jullie drie! We hopen jullie dan ook nog eens ergens te zien en horen.

 

Afzender: Rinus & Sandra Smit
Afgelopen zaterdag 26 november een feestje bij ons in Rotterdam. Soms denk je ik laat me verrassen, nou dit was een verrassing van de bovenste plank. Vanaf het begin was er al een gezellige sfeer die naarmate de avond vorderde steeds meer steeg naar een sfeer die zijn weerga niet kent. De manier en kwaliteit waarmee Joyride de mensen bespeelt, getuigd van zeer grote mensen kennis en muzikale kwaliteit. Wij hebben dan ook echt een top avond gehad, waar wij nog lang over zullen napraten. Bij deze nogmaals vriendelijk bedankt voor deze fantastische avond en hopelijk tot ziens (ik kijk er in ieder geval naar uit).

 

Afzender: Edwin & Marjoke
Hoi René en Marthy, wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fanatische muzikale feestavond. Wij hebben genoten maar onze gasten ook. Ook de gasten die niet aan het dansen waren. De complimentjes voor jullie muziek/zang en entertainment vliegen ons om de oren. Mede door jullie muzikale ondersteuning is ons feest super verlopen. Het was echt fantastisch en de muziekkeuzes waren prima. En Marthy, wat zong jij het nummer The Rose goed. Als ik er nog aan denk, krijg ik (Marjoke) kippenvel. Kortom jullie waren super! en gaan jullie zeker bij iedereen aanbevelen.

 

Afzender: Chienus en Hennie
Op ons 40 jarig huwelijk werd de muziek verzorgd door het Allround Duo Joyride. Wat een topduo is dit. Ze kregen de hele zaal op de kop met hun muziek. Voor ons en alle genodigden was het een geweldige avond en iedereen vroeg waar dit duo vandaan kwam en dat ze in tijden niet zo hadden genoten. Er wordt uitstekend ingespeeld op het publiek en niemand kan op zijn stoel blijven zitten of de lippen op elkaar houden, je moet gewoon meezingen en swingen! Een echte aanrader, wij weten wie we als muziekband moeten uitnodigen een volgende keer en zullen dit duo bij iedereen aanbevelen! TOPPERTJES ZIJN HET!.

 

Afzender: Martin en Thea Riemslag Baas
Op 25 juni hebben wij onze veertig jarige bruiloft gevierd in de schaapskooi in Delft. Mede door het optreden van het duo Joyride is het een zeer geslaagde avond geweest waar onze familie en vrienden maar niet over uitgepraat raken. De goede muziek afgewisseld met entertainment hebben ervoor gezorgd dat de voetjes de gehele avond van de vloer zijn geweest. Geen mens kon op zijn stoel blijven zitten. Er was voor iedereen wat wils.

 

Afzender: Andy Wiessenberg
Ik wou jullie nogmaals bedanken voor de super avond die wij hebben gehad bij Wilma's Snackbar na afloop van het Bonsai darttoernooi. Alleen maar goede en mooie reacties gehad. Echt super !

 

Afzender: Marloes & Patrick
Wij willen jullie bedanken voor de onvergetelijke avond op onze bruiloft. Er zijn maar weinig mensen die aan de kant bleven staan op de muziek die jullie verzorgden! Iedereen was op de dansvloer te vinden en iedereen heeft het super naar zijn zin gehad.

 

Afzender: Anja & Otto van Dijk
Marthy en René, we hebben door jullie toedoen een hele geslaagde avond mogen meemaken. We krijgen nog steeds hele positieve berichten over jullie en het is zeker een aanrader om Duo Joyride uit te nodigen om een geweldig feest te laten verzorgen. We hebben het gevoel of Nederland de WK gewonnen heeft. Ik kan iedereen aanraden om de site van Duo Joyride te bekijken voor degene die een verzorgt feest willen geven, dan weet ik zeker dat je niet lang na hoef te denken. Nogmaals bedankt.

 

Afzender: Gertjan Klomp
Hoi Marthy en René, de slotavond van Gabberweek 2016 was er een die z'n weerga niet kende. Ik had gehoord dat er een optreden zou zijn, maar had niet begrepen wie van de Gabber vrijwilligers dit zou zijn. Het was dus heel verrassend jullie te zien optreden. Temeer omdat ik dit totaal niet verwacht had. Ik heb heel erg genoten van jullie optreden. De muziek was lekker afwisselend en ik denk dat er ook genoeg reactie op de dansvloer was. Kortom, wat mij betreft volgend jaar weer Joyride op de slotavond van de Gabberweek. Groetjes en bedankt, Gertjan Klomp, bus 12, vrijwilliger Gabberweek.

 

Afzender: Brigit Slagter
Wat was het gezellig. Iedereen heeft SUPER genoten. Alleen maar positive reacties gehad. Nu maar hopen dat er meerdere feestjes met jullie als optreden uit voort vloeien.

 

Afzender: Familie Koreman
Omdat wij geen Facebook hebben willen wij jullie nog van deze kant bedanken voor de prachtige en gezellige avond. Was echt grandioos. Wij hebben echt genoten. Nog hartelijk bedankt.

 

Afzender: Suzan & Jochem
Samen een feestje gevierd, moeder 50 en zoon 20 jaar. Wat een geweldig duo. We vonden het erg spannend, via internet geboekt en wisten niet precies wat ons te wachten stond. Maar dit heeft ons allen overtroffen. Geweldige muziek voor jong en oud. Wij hebben heel veel positieve reacties al mogen ontvangen van onze gasten. Met een “katertje” er aan overgehouden, genieten wij nu nog na. Wellicht tot een ander feestje. Zoek je een bandje voor je feest, boek dan Joyride die verrast je het meest!

 

Afzender: Hanneke , Peningmeester Historische Motorsport Vereniging
Hallo luitjes, wat een geweldige avond hebben we gehad. Mede dank zei jullie optreden. Rustige muziek op het juiste moment en heerlijk gedanst met de juiste muziek. Ik heb mensen zien dansen die ik nog nooit op de dansvloer heb gezien, knap hoor. Nog heel hartelijk bedankt. Hanneke, Penningmeester HMV.

 

Afzender: Piet & Mary van Beek
Heel goed en muzikaal duo! Mede dankzij hen is ons huwelijksfeest voor ons en onze gasten onvergetelijk geworden.

 

Afzender: Grada & Jos Nijenhuis
Wat een geweldige artiesten. Mede door hen hebben wij een geweldige avond beleefd. Het was een enorm mooi feest en door de manier van het bespelen van het publiek en de interactie was het echt geweldig. Wat een energie en passie. En wat fijn dat er voor ons feest uitgebreid contact is geweest. Hierdoor hebben we alles kunnen bespreken. Wij zijn zeer gelukkig met de keus die we hebben gemaakt. Na ons huwelijks feest hebben wij alleen maar complimenten gehoord over de muziek. Maar ook vooral over de wijze waarop ze de avond hebben ingedeeld. Nogmaals alleen maar lof en lof. Dank, dank, dank voor een geweldige avond. En bovendien zijn jullie een stel prachtige mensen met gevoel. Wij wensen jullie heel veel succes en veel goeds. Liefs Grada en Jos

 

Afzender: Henri & Patricia Vos
Op 4 September heeft Joyride opgetreden op ons huwelijksfeest. We kunnen niet anders zeggen dan; "wat een geweldig leuk optreden" hebben ze gegeven. Ze speelde een leuk repertoire en speelde goed in op de feestgangers. De hele zaal ging mee in de muziek. De avond is voorbij gevlogen en zowel wij het bruidspaar als al onze gasten kunnen terug kijken op een gezellige, geweldige, leuke, feestelijke, jolige en onvergetelijke avond!!! Dank jullie wel Joyride, jullie zijn echt TOPPIE!!

 

Afzender: Wim & Sylvia Timmer
Deze band was echt boven onze verwachting. Na het beluisteren waren ze goed, maar gisteren op onze 25 jaar huwlijksfeest waren ze helemaal top. Het was gewoon waanzinnig. We hebben weer eens een lekker ouderwetse bruiloft gehad. Mede dankzij Joyride die door ons dan ook zeker aanbevolen wordt.

 

Afzender: Toon & Thea
Mede dank zij jullie is onze bruiloft onvergetelijk geworden. Hiervoor nogmaals, HARTELIJK DANK!!!. Met groetjes, Toon & Thea

 

Afzender: Anke & Frank Leferink
Hierbij even een reactie n.a.v. ons heerlijke feest. De keuze voor Joyride was boven verwachting goed. Met enorm veel plezier en overgave een kwalitatief hoogstandje hebben zij ons feest onvergetelijk gemaakt. Alle reacties die we gehad hebben waren super positief. Een duo die je met plezier aan kunt bevelen. Echt een gouden compliment!.

 

Afzender: Trea & Meinie Rauwerda
Deze band is echt geweldig. Wij raden iedereen deze band aan. Wij wonen in Noorwegen en hadden dus ook noorse gasten op bezoek en die vonden de band zo geweldig dat ze zelfs naar Noorwegen kunnen komen om te spelen. Wij hebben een top bruiloft gehad.

 

Afzender: Nico & Mien Langeslag-Mourits
Nu alle stofwolken rondom ons feest zijn opgetrokken en alle buitenlandse gasten weer zijn afgereisd, gaan wij weer over tot de orde van de dag. Maar we genieten nog na, zoeken nog wat favoriete nummer op jullie website en dan hebben we nog een beetje feest. Kan ik niet een aantal nummers aangeven waarvan je dan een cd kan maken ? Nee even geen gekheid, wij hadden een geweldig feest mede door de muziek die jullie ten gehore hebben gebracht. Niet meer dan lof van héél veel gasten die vragen hoe wij aan zulke een goede muzikanten komen. Ik hoop dat ik nog eens een feestje krijg waar jullie de muziek verzorgen. Bedankt en hopelijk tot ziens. Groeten, Nico en Mien Langeslag-Mourits

 

Afzender: Mirko & Renate
Het is alweer een tijdje geleden, maar zeker niet vergeten ons huwelijksfeest, dat mede dankzij jullie een groot succes is geworden. Nogmaals hartelijk bedankt! Als we weer eens een feestje hebben bellen we jullie. Vriendelijke groeten, Mirko en Renate

 

Afzender: Jacquolien
Wat een top avond heb ik gister gehad, goede muziek, veel humor en lekker dansen, ja jullie krijgen de hele zaal plat. Een avond om nooit te vergeten.

 

Afzender: Olga Sturing
Wat een spetterend feest hebben wij gehad! De band was in 1 woord geweldig! Wat een enorm gezellige en enthousiaste mensen. Zij inspireerden iedereen om er een swingend feest van te maken. Een absolute aanrader!

 

Afzender: Ab Engbers
Bij deze wil ik even laten weten dat wij afgelopen zondag op een geweldige manier hebben genoten van Joyride. Ze hebben van ons feestje samen 135, een onvergetelijke dag gemaakt en zijn hun daar dan ook erg dankbaar voor. Van onze gasten in de leeftijd van 16 tot 80 jaar, ook alleen maar lovende woorden over het Charmante Duo. Enkele van onze familieleden zullen dan ook t.z.t. graag een beroep doen op Joyride. Mvgr. Ab Engbers

 

Afzender: Bart van den Helder
Joyride was een groot succes op het vrijwilligersfeest bij voetbalvereniging TAVV in Ter Aar. Muzikaal, vocaal erg sterk en qua entertainment weten ze altijd het publiek mee te krijgen. Daar hoef je absoluut geen zorgen over te maken! Het Allround Duo Joyride nu al voor de tweede keer mee gemaakt en ik verbaas me weer hoe verrassend en leuk zo'n feest is. Op een schaal van 1 tot 5: Vocaal *****, Entertainment/interactie *****, Muziekkeuze *****, Verrassende elementen *****. Bedankt René en Marthy

 

Afzender: Riem en Jannet Smakman
Hallo Marthy en Rene. We willen jullie ontzettend bedanken voor de geweldige avond die jullie muzikaal ondersteund hebben. We hebben van alle gasten alleen maar positieve geluiden gehoord. Het was TOP!!!!

 

Afzender: Piet Berkhout
Op uitnodiging van onze vrienden t g v ons 45 jarig huwelijk waren wij j.l. zaterdag in de Midlandhof in Zegveld en dat is een onvergetelijke avond geworden. Naast de prima en gastvrije verzorging stond ook het entertainment op de menukaart. Duo Joyride liet zich van zijn allerbeste kant zien; wat een fijne muziek en wat een geweldige muzikale acts. Ben echt heel wat gewend, maar dit was echt klasse en ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen.

 

Afzender: Ad en Renate
Beste Marthy en Réne, wat waren jullie super op 26 juli 2014. Voor ons was het Mr. Rock & Roll, Ik meen het en een Perfect Day. Wij hopen jullie nog eens in Baarland of omgeving te zien. Met vriendelijke groet, Ad en Renate van Sprang-Peeters

 

Afzender: Ruud
Dinsdagmiddag carnaval bij de Krotenkokers in Wognum, waar duo Joyride de hele tent op zijn kop zette! Klasse!.

 

Afzender: Marloes Gitsels
De personeelsleden van Kisuma Chemicals hebben, tijdens een PV feest, ontzettend genoten van jullie optreden. Geweldige muziek. Echt een aanrader om weer te boeken. TOP, Bedankt!!!

 

Afzender: Arie Terlouw en Hanny
Hallo Rene en Marthy, graag wil ik jullie van harte bedanken voor de onvergetelijke avond die jullie voor mijn 65ste verjaardag verzorgd hebben. HARTELIJK BEDANKT. Hanny

 

Afzender: Mary en Wim Nagtzaam
Op zaterdag 20 september 2014 een grandioos optreden van Joyride op onze 50 jarige bruiloft. Als je een leuk feestje wil hebben, dan is Joyride voortreffelijk. Dank je Marthy en Rene ga zo door.

 

Afzender: Cor van Bakel
Gisteren-avond hebben jullie mij en rest van alle mensen die aanwezig waren de spieren en de kuiten los gemaakt. Geweldig mooi spektakel met jullie out-fits en uitstraling. Ik heb besloten om jullie bij de eerst volgende grote aanpak met mensen uit te nodigen. Vrolijk noot: grenzeloos genieten hoeven wij bij jullie niet aan te geven, dat doen jullie wel naar andere toe. Goed geaarde en gezellige mensen worden door jullie vrolijk en ontspannen gemaakt. Ik wens jullie samen nog veel liefde en uitstraling wat je al bezit! Groetjes,Cor

 

Afzender: Karel & Ria
Nogmaals bedankt voor jullie voortreffelijke muziek op ons feest. Wij hopen jullie beide zeker nog eens te ontmoeten op een andere party. Joyride weet tenminste wat entertainment is. In een woord TOP !!! Groetjes, Ria & Karel

 

Afzender: Jaap Verboom
Het was een knalfeest op de bruiloft van Marianne en Jolle dankzij julie optreden. Iedereen was vol lof. Marthy en Rene hartstikke bedankt, Jaap en Ria

 

Afzender: Marco en Elles Brozzu
Duo Joyride heeft de muziek verzorgd op ons 25 jarig huwelijksfeest en wat een feest is het geworden!! Alle gasten waren vol lof en wij zelf natuurlijk ook. Gevarieerd repertoire, goede zangstemmen voelde de zaal goed aan. Echt een aanrader voor wie muziek zoekt voor zijn feest!! Groetjes Marco en Elles Brozzu.

 

Afzender: Aletta van Unen
Afgelopen vrijdag 13-06-2014 een geweldige bruiloft gehad van onze dochter en schoonzoon met Marthy en René. Jullie waren top hartelijk dank hiervoor.

 

Afzender: Erik en Agatha
Rene en Marthy, geweldig bedankt. Mede dank zij jullie is onze huwelijksdag onvergetelijk geworden. We hebben heeeeel veel leuke reacties gehad. Iedereen vond het een geweldige dag en jullie een geweldige band. Nogmaals bedankt en nog heel veel succes. Foto's volgen na de vakantie. Lieve groetjes Erik en Agatha.

 

Afzender: Johannes & Jitske
Dan denk je dat alles wat onze bruiloft betreft afgelopen is en dan word je in de avond verpletterd met een bijzonder optreden van Duo Joyride! Goh wat een geniaal Duo, wat een feest is dat geweest! Wij genoten, jullie genoten, iedereen genoot van jullie!

 

Afzender: R. van Drunen namens KBO
Op 28 maart hebben jullie de muziek verzorgd bij het 40 jarig jubileum van de KBO Nieuwkuijk. Iedereen heeft enorm genoten van de muziek en van jullie entertainment. Dit is zeker ook zeer geschikt voor oudere mensen (65+). Het repertoire wat jullie speciaal voor ons brachten uit de jaren 60, paste uitstekend bij onze doelgroep.

 

Afzender: Ruud en Tanja Loozeman
Zaterdag 22 Maart was ons 25 jarige huwelijksfeest mede een succes door het optreden van Joyride. Jullie kregen onze gasten aan het dansen en zingen. Heel erg bedankt voor jullie inbreng, het was een succes. Bedankt....

 

Afzender: Ronald en Henny Jansen
Ons 60 jarige verjaardag in het Palm Party House te Zwijndrecht was een geweldig succes dankzij jullie optreden. Alle gasten waren vol lof. Vooral de acts waren super met dank aan Tinus Trekveer. Marthy en Rene, hopelijk tot ziens bij andere feestjes. Groeten, Ronald en Henny.

 

Afzender: Jan en Annie Kooijman
Hallo Marthy en Rene, Leuk om jullie na 6 jaar weer terug te zien, jullie spelen nog steeds de sterren van de hemel, helemaal top, we hebben genoten op 1 febr. in de Milandhof Gr. Jan en Annie Kooijman

 

Afzender: Trudie van Oorsouw
Met Joyride hebben wij afgelopen zaterdag een geweldigfeest gehad. Marthy en Rene, jullie zijn een geweldig goed muziekduo. We krijgen alleen maar goeie reacties en complimenten voor de fantastische muziek. Jullie krijgen werkelijk iedereen aan het feesten. Iedereen van jong tot oud deed spontaan mee. Vooral door jullie kijkt iedereen terug op een prachtig feest. Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor het energieke optreden. Met vriendelijke groet, Trudie van Oorsouw

 

Afzender: André en Mirjam Kneefel
2 nov. 2013 hebben wij onze 60e verjaardag uitbundig gevierd (samen 120). Het is een onvergetelijke avond geworden, muzikaal verzorgd door Marthy en René. We hebben genoten en wij niet alleen, alle gasten hebben niets dan lof over de zang en entertainment kwaliteiten van Joyride. Het is een mooie herinnering waar we het nog lang over zullen hebben. Er werd al geroepen over 5 jaar willen we wel weer zo'n feestje (zijn wij 65), wat ons betreft een goed plan, als het door gaat is Joyride weer van de partij!!! Nogmaals dank jullie wel voor de leuke avond:)

 

Afzender: Ria Ulijn
Hoi Joyride, wat hebben jullie mijn 65ste verjaardag echt tot een groot feest gemaakt! Zie 65 plussers maar eens van hun stoel te krijgen...maar wat hebben we lol gehad en het is jullie gelukt. De acts, jullie prachtige songs die jullie samen zingen...en de uitstraling...FANTASTISCH. Een aanrader voor ieder feestje. Nogmaals bedankt en wie weet komen we elkaar nog eens tegen. Succes met jullie carriere. Gr. Ria Ulijn en Wim Wittenberg.

 

Afzender: Miranda
Ik wil jullie bedanken voor de gezelligheid. Wat geweldig spelen jullie ! Bedankt dat jullie de verjaardag van mijn moeder onvergetelijk hebben gemaakt. Jullie zijn een echte aanrader. Veel liefs Miranda

 

Afzender: Jaap Spin
Op onze bruiloft werd de muziek verzorgd door Joyride. Het was een gigantisch stuk muziek. Iedereen was er vol lof over. Ook het entertainment sloeg goed aan. Dankzij Joyride was het een geslaagde avond. Echt een duo om aan te raden voor bruiloften en partijen. Bedankt Jaap en Jose

 

Afzender: Diana Koning Doodeman
Bedankt voor jullie fantastische optreden zaterdag ! Na het eten hadden jullie bijna iedereen op de dansvloer, fantastisch ! Veel succes verder !

 

Afzender: Harm Jan en Alixi
We zijn zeer te spreken over dit duo! Het optreden was tot in de puntjes voorbereid. Wat we ook heel leuk vonden was dat aan het begin van de avond er veel aandacht was voor de vele kleintjes in ons gezelschap met nummers van K3 en een kabouter Plop act. Het enige minpuntje was dat de stroom twee keer uitviel, maar hier kon de band uiteraard niets aan doen. Al met al was het een uiterst gezellige avond. Met vriendelijke groet, Harm Jan en Alixi Raterink.

 

Afzender: Hans
Hallo Rene en Marthy, wij dachen dat brabanders konden feesten ! Maar wat een grandioos optreden hebben jullie verzorgd op mijn feestavond ! Ik voelde mij 25 in plaats van 50 jaar.... Nogmaals hartelijk dank namens al onze gasten , mede dank zij jullie is de avond meer dan geslaagd, en graag tot een volgende keer. Groetjes uit Ravenstein ( N -Br ) Hans en Sonja

 

Afzender: Nico en Nel Braas
Op zaterdag 7 september 2013 vierden wij ons 25-jarig huwelijksfeest. Joyride verzorgde de muziek en dat was helemaal geweldig. Marthy en Rene wisten ons en onze gasten op de dansvloer te krijgen en te houden. Goede muziek en entertainment, zonder meer een echte aanrader. Wij hopen jullie binnenkort nog eens te horen. Bedankt dat jullie ons feest tot een succes hebben helpen maken! Groeten Nico en Nel

 

Afzender: Marianne de Rooij
Vrijdag 06-09-2013 hadden wij een bruiloft van Wiljo en Tamara Silvius. Wat hebben wij genoten van jullie muziek. Ik heb de hele avond op de dansvloer gestaan, jullie zijn geweldig. Zeker ook niet te vergeten de verkleedpartijen helemaal toppie. Zeker voor herhaling vatbaar. Mijn dank daarvoor. Mvg. Marianne

 

Afzender: Wiljo & Tamara
Vrijdag 9 september was onze bruiloft, savonds geweldige avond gehad door Duo Joyride. Echt leuke muziek en entertainment en alles was mogelijk. Echt een aanrader voor een fantastisch feest!

 

Afzender: Birgitte & Wouter
Beste Rene en Marthy, wat hebben we genoten. Birgitte zal 50 verjaardag niet snel vergeten. Al die leuke typetjes die voorbij kwamen geweldig. De gasten uit Denemarken vonden het geweldig. Deze avond was top en verbluffend.Groeten van ons en al de gasten die aanwezig waren. Rene en Marthy als nog bedankt voor jullie gweldige optreden. Gr Wouter en Birgitte

 

Afzender: Truida
Hallo Marthy en Rene. Wat hebben wij Egbert en Truida genoten van ons 40 jarig huwelijksfeest bij Zaal Mulder in Baalder. En wij niet alleen ook onze gasten waren enthousiast. Vooral de typetjes die jullie deden waren GEWELDIG. En Marthy, wat deed je het leuk met onze kleindochters, dat zingen en dat dansje, super. Alles ging zo spontaan!!! Ons 40 jarig huwelijksfeest,kan niet meer stuk. En dat is ook dankzij jullie. DUO JOYRIDE NOGMAALS BEDANKT VOOR ZO'N GEWELDIGE AVOND!!! Hartelijke groet Egbert en Truida

 

Afzender: Hendrik Mellens
Afgelopen vrijdag 21-06-2013 zijn wij getrouwd met muziek van de duo joyride,het was een superfeest mede dank zij jullie muziek,en door afwisseling door typetjes ,geweldig ,wat hebben we genoten,wij willen nog maals zeggen (JOYRIDE SUPER BEDANKT)

 

Afzender: Pieter en Daisy
Beste René en Marthy, wij willen jullie nog heel erg bedanken voor jullie optreden tijdens onze trouwdag. Aan het einde van de dag zijn we tot onze spijt vergeten jullie te bedanken en dit lag echt niet aan jullie inzet. Integendeel! Mede dankzij jullie is ons feest een echt heel gezellig feest geworden. We vonden het ook erg leuk hoe jullie de dansvloer lekker vol kregen met jullie muziek, maar ook zorgden voor af en toe een romantisch moment. Als jullie ons als referentie willen gebruiken, geen probleem. Nogmaals dank. Hartelijke groet, Pieter en Daisy

 

Afzender: Tohatta-Mol
Mede dankzij Joyride hebben wij een fantastische avond gehad op onze bruiloft. Ze kregen de sfeer er goed in. Een aanrader. Alex en Evelyn.

 

Afzender: Sandra Jansen
Zaterdagavond 15 juni 2013 een TOP feest gehad met Joyride in het Palm Party House in Zwijndrecht. Super gezellig en wat zijn jullie goed Joyride. Jullie brengen goed de sfeer erin op een leuke spontane manier. Bedankt,xx
Wil je een leuk feest is JOYRIDE een AANRADER.

 

Afzender: Karin & Stefan Doller
Afgelopen vrijdag hebben we een super trouwfeest gehad! Vooral dankzij de muziek van Joyride! We hebben jullie via google gevonden, dus het was een verassing wat er zou komen. Maar dat is dus super goed gekomen!Super muziek, super mensen, super sfeer! Nogmaals BEDANKT!!!

 

Afzender: Pia
Joyride heeft gisteravond gespeeld op het feest van mijn ouders, zij werden 65. Wat hebben we een topavond gehad! Jullie muziek, zang en entertainment hebben ervoor gezorgd dat iedereen super heeft genoten. Joyride is een absolute aanrader voor ieder feest en tegen een zeer betaalbare prijs! Wij kunnen niet wachten tot een volgend feest waar jullie kunnen optreden. Dank René en Marthy.

 

Afzender: Fam. van Doornmalen
We zijn nog aan het bijkomen van het geweldige feest n.a.v. onze 25-jarige bruiloft. Nog steeds enthousiaste reacties en vooral ook: wat een fantastische muziek hadden jullie! Jong en oud hebben van jullie top-entertainment genoten (en dat voor zo'n betaalbare prijs!). Geweldig bedankt, Wiek en Hanny van Doornmalen en al hun gasten.

 

Afzender: Ria Ulijn
Een geweldige avond gehad met Joyride. Een vriendin werd 65...mijn keus wat betreft muziek staat al vast als ik dit jaar 65 wordt. Het is van begin tot het einde een feestje met deze muziek, en ik dans dan ook de hele avond.

 

Afzender: Riet en Geert
40 jaar getrouwd, feestje geven? ja, met muziek? Ja, maar wie? Toen hoorden we van iemand over Joyride; contact gelegd en ja hoor ze kunnen op die dag. Wat werd het op de grote dag een feest. Marty en Rene wat kunnen jullie een sfeertje maken, echt supergezellig voor jong en oud. Een tante van 85 belde de volgende morgen : "wat hadden jullie leuke muziek, ik heb een kaart van hen meegenomen, als ik nog wat te vieren heb wil ik het ook zo".... zei ze! En ook de allerjongsten, onze kleinkinderen vonden het leuk, de meiden van 3 mochten "optreden" met een liedje van K3, de boy's van 1½ stonden ook al op het podium, een zelfs met een (plastic) gitaar in zijn hand, echt super. Ook alle leeftijden die daar tussen zitten vonden het geweldige muziek. Rene en Marty, nogmaals bedankt, dankzij jullie werd ons feestje EEN GROOT FEEST !! Groetjes van Riet en Geert

 

Afzender: Tjeerd en Esther Kuiper
Onze bruiloft was voor ons een dag om nooit te vergeten! In het hoge noorden hebben jullie een geweldig optreden gegeven. Onze duitse gasten konden de taal niet verstaan maar hebben ontzettend van de muziek genoten en daar ging het om. Geweldig hoe jullie de muziek met entertainment vermengen en mensen daardoor laten lachen en los komen op de dansvloer. Onze dank is groot en we zullen jullie ook zeker bij andere mensen aanraden die zoeken naar een leuke band. Groeten van Tjeerd en Esther Kuiper

 

Afzender: Frans en Heleen
Ons 25jarig huwelijksfeest was een groot succes dankzij Joyride. Iedereen heeft ontzettend genoten, en was het onderwerp van gesprek in het dorp in de weken na het feest. Vooral de entertainmentstukjes sloegen zeer goed aan bij de gasten. Als iemand aan ons vraagt voor een goed stukje muziek en entertainment zullen wij jullie zeker aanraden. Nogmaals hartelijk dank voor een zeer geslaagd huwelijksfeest, want zonder jullie was dat vast niet gelukt. Met vriendelijke groeten Frans en Heleen.

 

Afzender: Roelof en Jennie Witte
Wij willen even een terugkoppeling geven over Joyride. We hebben namens jullie een super feest gehad. We hadden aangegeven dat we graag 1x een entertainment stuk wilden. Voor het feest hebben we nog even overlegd. Jullie gaven aan dat het gezien de daggasten, die jullie inmiddels hadden ontmoet, misschien ook wel leuk was om 2x een act te doen. We hebben jullie gewoon de vrije hand gegeven. Jullie begonnen te spelen en hadden gelijk de zaal mee. Dit bleef de hele avond zo. Voor jullie natuurlijk ook super. In de loop van de avond kwamen jullie nog een keer vragen of we het goed vonden dat jullie ons in een kring lieten komen, zodat alle gasten naar de dansvloer kwamen. Dit werd ook weer een succes. In overleg is volgens ons alles mogelijk bij jullie. We hadden een superfeest, ook de jongeren gaven na afloop aan dat het een superfeest was met super muziek. Veel mensen vroegen zich af hoe we aan zo'n goede band kwamen.Groetjes, Roelof en Jennie

 

Afzender: Voetbalvereninging Focus
Ook wij hebben weer geweldig van jullie genoten het was echt een superavond. Jullie zijn echte toppers Bedankt namens het bestuur van focus 07

 

Afzender: Frank & Stefanie
Wat een toppers zijn jullie ! We hebben enorm genoten van jullie muzikaal talent op onze bruiloft. Jullie hebben het voor ons tot een superfeest gemaakt. Heel erg bedankt voor jullie inzet en wie weet tot een feestje in de (nabije) toekomst. Groetjes van het bruidspaar Frank & Stefanie

 

Afzender: Ad de Boer
Beste, René en Marthy, wat maakten jullie er een feestje van, onwijs. De dom van Keulen - de opstart - het tussenstuk (line dance). Namens "Oosterblokker on Corse" alle deelnemers, vrijwilligers en landeigenaren een enorm woord van dank.

 

Afzender: Theo en Wilma Burgers
Beste Marthy en René, heel erg bedankt voor jullie fantastische optreden tijdens het 40 jarig huwelijksfeest. Jullie maakten het feest helemaal TOP! Wij raden Joyride dan ook van harte aan aan mensen die van gevarieerde, gezellige muziek houden, voor jong en oud!

 

Afzender: Arvid en Laura de Vries
01-06-2012 was onze bruiloft, een prachtige dag. leuke feestlocatie in de Heen, waar jullie de hele avond muziek hebben gespeeld. wij en iedereen om ons heen vonden het helemaal geweldig. wij willen jullie nogmaals heel erg bedanken het was echt super. groetjes arvid en laura de vries

 

Afzender: Claudia en Jan van Kammen
Super super bedankt voor het geweldige optreden wat jullie gisteren hebben verzorgd tijdens ons bruiloftsfeest! 5 jaar geleden waren jullie bij vrienden van ons, en ik had altijd gezegd als ik ooit trouw wil ik jullie als band, want dat vond ik toen al super leuk! Afspraak=afspraak, dus vandaar dat jullie gisteren bij ons in Emmen waren!! En zo ben je aan de andere kant van het land en kom je nog familie tegen ook!haha! Het was super, wij maar ook al onze gasten vonden het geweldig!!!

 

Afzender: Lynn van der Kooi
Dankzij jullie hebben wij een top openingsfeest van het seizoen op camping 't Séleantsje gehad! Er wordt nog steeds over jullie gesproken, het was fantastisch. Bedankt!

 

Afzender: Paulien
Joyride heeft twee prachtige optredens geleverd na afloop van de voorstellingen van onze toneelvereniging. Het publiek heeft zich zeer goed vermaakt. Dank hiervoor!

 

Afzender: Jeroen en Petra
Super bedankt voor het muziek op onze bruiloft. Het was echt super geweldig, vind het zo jammer dat het alweer afgelopen is. Maar ik zal aan jullie denken, voor als we nog een feestje hebben. Dank jullie wel nogmaals.

 

Afzender: Hans en Astrid Jansen
Onze bruiloft was in één woord GEWELDIG en dat komt voor een groot deel door deze fantastische band!!! Als we weer een feest geven, gaan we zeker weer voor Joyride!!! Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie fantastische bijdrage, dankzij jullie is ons huwelijksfeest om nooit te vergeten!!!

 

Afzender: Eef & Josta Buurman
We hebben Joyride op ons 40 jarig Huwelijksfeest gehad. In een woord geweldig de mooiste, fijnste verassing was de muziek van dit top duo, wat waren ze goed. Wij willen ze bij deze nogmaals bedanken. De muziek met hun optredens zorgde voor een geweldig gezellig grandioos feest. Eef Josta en kinderen

 

Afzender: Joop en Ineke Rombout
Het was een fantastisch feest dank zij DUO JOYRIDE want zij hebben een grandios optreden weggegeven en waren sfeer bepalend. Groet Joop en Ineke

 

Afzender: Theo en Frank Sijm
Vrijdag 9 december in de Heeren in Heerhugowaard vierden mijn broer en ik het feest 'Samen honderd'. Joyride was er ook bij en dat werd alom zeer gewaardeerd. Met verrassende optredens, tussen het publiek brachten zij een fantastisch sfeer teweeg. Met deze twee artiesten kan de avond niet meer stuk! Een zekerheidje voor ieder feestje. Daarnaast houden ze ook rekening met je muziekwensen, die je vooraf kan aangeven. Wat wil je nog meer....inderdaad nog een keer Joyride op iemands feestje!

 

Afzender: Marjan & Herman Lindaart
Wat een artiesten is dit stel, zij hebben ons een fantastisch en gezellig 25 jarig jubileum feest bezorgd bij de Vier Balken. Top Joyride !! Groetjes Marjan en Herman Lindaart

 

Afzender: EvertJan en Marlinda
Marthy en René, mede dankzij jullie knallende optreden hebben wij een 25 jarige bruiloft gehad om met veel plezier aan terug te denken! Wat kunnen jullie entertainen zeg!! Wil je een afwisselende avond met gein en leuke muziek voor jong en oud, dan mogen jullie niet ontbreken! Heel erg bedankt voor deze fantastische avond! Groeten EvertJan en Marlinda

 

Afzender: Hilda en Menno Brak
Marthy en René, ff laten weten dat we een geweldige feestavond gehad hebben in de Milandhof. We krijgen enorm veel leuke reacties van onze familie en vrienden. Dat het op een "25-jarig huwelijksfeest" nog zo kan knallen, dat is echt gaaf! Dank jullie wel. Tot ziens, Menno en Hilda

 

Afzender: Sylvia & Govert Verberg
Lieve Marthy en Rene, via deze weg willen wij jullie nogmaals ENORM bedanken voor het grandioze optreden op onze bruiloft op 9-9-11 in Zoetermeer! Deze dag is voor ons als een droom verlopen, en de finale was er een om in een gouden lijstje in te lijsten, echt helemaal top! Wij kunnen iedere twijfelende sitebezoeker van jullie alleen maar zeggen: "boek dit duo!!" Wij hopen dat jullie op ons 10 jarig huwelijksjubileum ook kunnen komen! Met de meest vriendelijke groeten en liefs, Sylvia en Govert

 

Afzender: Beja en Helmich Wagemaker
René en Marthy, bedankt voor de grandioose avond. Het was "skoftig mooi". Iedereen had genoten, allemaal natuurlijk op hun eigen manier, de een met dansen en de ander met praten en genieten van de muziek en kijken naar alles wat er om je heen gebeurd. Het animatieduo was ook geweldig, dit was het puntje op de i. Jullie hebben met elkaar een geweldige prestatie geleverd en ons een onvergetelijke verjaardag bezorgd!!! Hartstikke bedankt!!!!!

 

Afzender: Hans en Hilda
Marthy en René, nogmaals hartstikke bedankt voor jullie enthousiasme, afwisselende repertoire en fantastische acts. Dit alles samen maakte vorige week zaterdag ons feestje helemaal compleet. Jullie wisten iedereen erbij te betrekken, van jong tot oud. We hebben de swingende avond gekregen, welke wij ons wensten. Merci!!

 

Afzender: Peter Gouweloos
Beste Joyride, afgelopen week heb ik een evaluatie vergadering gehad over de jeugdwielertoer 3x2 en werd natuurlijk ook onze afsluitende feestavond besproken voor de medewerkers. Zelf kreeg ik alleen maar lovende woorden dat het allemaal geweldig geregeld was over heel de avond en het erg gezellig was. Maar eigelijk moet ik jullie daar voor bedanken. De sfeer die jullie onder de leeftijd van 16 tot 75 brachten was onvoorstelbaar en zeker een pluim waard! Ga zo door. Vriendelijke Groet, Peter Gouweloos

 

Afzender: Dick en Else
Beste Rene en Marty, wij willen jullie heel hartelijk bedanken dat je onze gezamenlijke verjaardag op 16 juli 2011 tot een top avond gebracht hebben, een avond om niet meer te vergeten. Wat zijn jullie een artiesten, brengen goede muziek en weten welke je moet brengen voor het aanwezige publiek, een vermaak voor iedereen. We krijgen van al onze gasten te horen dat ze een geweldige avond gehad hebben, wat niet in de laatste plaats aan de muziek te danken was. Iedereen heeft zich goed vermaakt wat is duidelijk is te zien op de foto's en op onze film is de sfeer goed te zien en te voelen. Dank, dank, dank lieve mensen, hebben we weer een feest dan mogen jullie niet ontbreken, tot ziens, groetjes van Dick en Else

 

Afzender: Fam. Lange
Hier een berichtje van ons aan jullie. Jullie waren geweldig op het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders op 9 juli 2011.Echt iedereen heeft genoten!!!!! Namens mijn ouders en eigenlijk allemaal,ontzettend bedankt!Top! Groetjes Patricia Lange

 

Afzender: Els en Peter Bakker
Hiermee willen wij laten weten dat het optreden van Joyride op ons 25 jarig huwelijksfeest (1 juli 2011) een ENORM SUCCES is geweest. Wat een power stralen jullie allebei uit. En de acts, alles klopte met elkaar. Nogmaals GEWELDIG. En ook onze gasten hebben ons al laten weten hoe zij van de avond genoten hebben. Met vriendelijke groeten, van een zeer tevreden bruidspaar, Els en Peter Bakker.

 

Afzender: Jaap Wagenaar
Beste Rene en Marthy, wat hebben we genoten maandag. Wat we stiekem gehoopt hadden is dubbel uit gekomen. Wat hebben jullie er een feest van gemaakt van dat zootje ongeregeld. Dit smaakt naar meer !! Gr. Jaap en Marjan

 

Afzender: Ad de Boer
Beste Rene en Marthy. Namens het Comité "Oosterblokker on Corse" ontzettend bedankt voor de geweldige invulling van ons thema The 60s. Wat voelden jullie de sfeer ontzettend goed aan. Het was fantastisch om 100 man compleet uit hun dak te zien gaan. Er zal nog lang over worden nagepraat in Oosterblokker. Toppers, wie weet tot ..... 't Comité

 

Afzender: Maaike
Boerengolf 2011 in Oosterblokker was geweldig! Wat hebben wij genoten, gezongen en gedanst. Super!! Groetjes uit Oosterblokker.

 

Afzender: Bauke en Wietske Bosma
Beste Rene en Marthy, wat een knalfeest ons 25 jarig huwelijksfeest mede dankzij jullie. Wat brachten jullie de sfeer er in iedereen doet mee en anders trekken jullie ze wel mee. Geweldig zeg alleen maar lof van onze gasten wat betreft jullie muziek en er zullen zeker heel wat reserveringen achter weg komen. Ook wij zullen jullie zeker weer boeken als we een feest hebben. Bedankt lieve mensen dat jullie er waren en zeker tot ziens liefs ons.

 

Afzender: Jennifer & Jan- Willem
wij zijn 24 juni getrouwd en hebben een spectaculaire bruiloft gehad, met dank aan Joyride. Onze gasten waren laaiend enthousiast. Ze hadden meteen door wat voor muziek goed paste en hebben er een super optreden van gemaakt!! Bedankt, ontzettend bedankt!! Met hartelijke groet,

 

Afzender: Fam. Berger
Hallo Joyride, vrijdag 17 juni een geweldig 30jarig bruiloft gehad. We hebben jullie geboekt via het partycentrum en daar hebben we zeker geen spijt van. Jullie weten hoe je een feestje moet inkleuren! Van jong tot oud iedereen op de dansvloer!!! Nogmaals bedankt voor een topavond. Groeten Fam. Berger

 

Afzender: Linda de Vries
SUPERGEZELLIG!!!!! Namens Fam. Lavrijsen en al hun gasten zeggen wij, het was fantastisch. Een 50-jarige bruiloft waarop gedanst, gehost en gezongen is. Dit was de wens van het bruidspaar en is zo gegaan, heel erg bedankt! Groetjes Erik en Linda.

 

Afzender: Rafael en Kim Bleeker
Hey Toppers, wat hebben wij en onze gasten genoten van jullie, dit was precies wat we wilden en zelfs nog IETS meer dan dat. Hartstikke bedankt nog voor de TOPAVOND, dikke knuffels van Rafael en Kim

 

Afzender: Gieze en Bets Nijboer
Hoi Marthy en René, wat hebben we genoten 16 april op ons 50 jarig huwelijksfeest!! En niet alleen wij ook onze gasten hebben mede dankzij jullie een topavond gehad. Onze dank voor deze zeer geslaagde avond. De dansvloer is goed benut, zowel oud als jong heeft zich uitgeleefd!!! We hopen jullie weer te zien op ons 60 jarig huwelijk!Tot dan en bedankt. Groetjes Gieze Bets, kinderen en kleinkinderen

 

Afzender: Pascal en Joyce
We hebben maar 1 woord voor jullie optreden gisteravond bij Clubhuis RDC en dit is: FANTASTISCH!!!! We hebben echt super genoten, wat maken jullie een feest van een avond. In de toekomst gaan wij elkaar zeker nog een keer ontmoeten!!! Super bedankt voor alles, en tot snel!!

 

Afzender: Jacques en Monique
Hallo Marthy en Rene, wat hebben we een TOP avond gehad, zo zie je maar ook bij " bouwvakkers" kost het jullie geen moeite om de beentjes van de vloer te krijgen!! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond. Bedankt en graag tot een volgende keer. Bouwbedrijf Schaap

 

Afzender: Adri & Marcel
Hallo Marthy en René, dankzij jullie is ons 12,5 jarig huwelijk (en mijn 40e verjaardag) een heel erg leuk feest geworden! Veel gasten vonden jullie top (en wij natuurlijk ook). Kortom: helemaal top!!!

 

Afzender: Nanco Mandjes
Hallo Marty en Rene, ik vond jullie echt top gister op het feest van Erik Jan en Natasja. Wij als vrienden van hun hebben ons zeer goed vermaakt. Succes en tot nog eens. Groetjes Nanco Mandjes

 

Afzender: William en Karin
Hallo Marty en Rene. Hierbij willen wij jullie nog bedanken voor een fantastische avond op 05-02-2011 in Utrecht. William zijn pensionering was een feit en dat wilde op een leuke manier goed afsluiten en jullie hebben daar een grote bijdrage aan geleverd. Van de gasten ook veel leuke en positieve reacties over hoe jullie het publiek bij jullie optredens betrekken, geweldig samenspel voor een geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar. Kunnen we vast bespreken voor als William 65 wordt? We hebben tegen die tijd zeker weer contact. Bedankt voor een geweldige geslaagde avond. Liefst en tot de volgende party. Karin en William.

 

Afzender: Fam. Langeveld
Hallo Marthy en René, jullie waren voor ons onbekend maar na 22 januari 2011 zijn jullie voor ons bere goede artiesten en hebben jullie ons 50 jarig huwelijksfeest zeer succesvol gemaakt. Geweldig dat wij jullie hebben leren kennen. Wij kennissen en familie zeggen allemaal zeg het voort, zeg het voort. Wij prijzen jullie aan, het was een fantastische avond in Le Patapouf Gouda. Groeten Wim en An Langeveld

 

Afzender: Ruud en Tineke
Hallo Rene en Marthy, het optreden voor Tineke's 50e verjaardag gisteravond bij Buurman & Janssen was weer geweldig! Mooi nieuw repertoire hebben jullie ons laten horen! Zo zie je hoe je van een 'walking dinner' avond ook nog een heerlijke dansavond kunt maken. Ook nu weer stond de ontspannen sfeer waarin jullie optreden en het contact met de gasten weer borg voor een avond vol gezelligheid. Graag tot een volgende keer. Groetjes Ruud en Tineke.

 

Afzender: Conny
Wij hebben mede dankzij jullie muziek een fantatische avond gehad, ook de reacties van onze gasten waren heel positief. Bedankt

 

Afzender: Joeri en Sharon
Heel erg bedankt voor de onwijs goede muziek op ons bruilofsfeest! Alle gasten waren razend enthousiast over jullie en het is een geweldige avond geworden! heel erg bedankt voor de onvergetelijke avond en de goede muziek. Groetjes, Joeri en Sharon

 

Afzender: Aart en Gerrie
Nog bedankt voor het geweldige optreden op ons 40 jarig huwelijks feest, wij hebben alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten! het is voor ons een onvergetelijk feest geworden.

 

Afzender: Jan en Cissy Dekkers
Langs deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de sfeervolle omlijsting van ons 40-jarig huwelijksfeest! PS, ook de "pleknummers" zijn ons goed bevallen. Houdoe en bedankt. Het was in één woord fantastisch!

 

Afzender: Harald en Esther
Bedankt voor jullie enorme bijdrage aan ons huwelijksfeest. Van iedereen die we spreken krijgen we enorme positieve reacties op jullie entertainment en op de gehele muziekkeuze van de avond. Ook zelf hebben we enorm van jullie genoten! Heel erg bedankt en we wensen jullie nog heel veel feestplezier!! En misschien tot over 25 jaar...... Harald en Esther Groeneveld

 

Afzender: Fam. Kleyweg
Beste Joyride, wij hebben een super feest afgelopen zaterdag 18 september gehad het was helemaal af de muziek en acts waren super iedereen heeft het onwijs naar hun zin gehad jong en oud. Super bedank daarvoor. We zullen jullie zeker bij iedereen aanraden als ze een geslaagd feest willen. Groetjes Nel, Frans, Patricia en Roy

 

Afzender: Mart en Alice
Hoi Joyride, wij en al onze gasten hebben gisteravond 11 september 2010 onwijs genoten van ons 25 jarig huwelijks feest bij Varnebroek in Heiloo wat dankzij jullie lekkere dansmuziek een groot succes is geworden. Lekker ouderwets swingen, te gek. Ook de jongelui vonden het gaaf. Jullie voelden de sfeer prima aan! Bedankt. Echt een aanrader. Grts. Fam.Kaptein

 

Afzender: Christiaan en Ingrid
27 Aug 2010 was een geweldige dag! De dag werd helemaal volmaakt toen jullie als band de muziek verzorgde....Je hoort nu nog de familie zeggen van : "wat een geweldige band" Dit hoor en zie je niet vaak de dansvloer was geen tel leeg? En zo hoort het ook op een bruiloft.We willen jullie nogmaals bedanken voor alles! En misschien tot een volgende bruiloft of 12,5 jarig feest bij ons ?? Groetjes Christiaan en Ingrid Bokkers

 

Afzender: Hennie en Wim
Hallo joyride, ons feest was geweldig. Echt top. Van jong (7) tot oud (78) vonden het een geweldige avond. Waar vind je dat. Nogmaals hartelijk dank voor jullie inbreng op ons 25-jarig huwelijksfeest.

 

Afzender: Geert en Marian vd Borne
Hallo Joyride, wij willen jullie bedanken. Mede dankzij jullie hebben wij een geweldig feest gehad in Reusel wordt hier nog lang over nagepraat. Groetjes Geert en Marian

 

Afzender: Mark & Manon
Hallo Marthy en Rene,Wat hebben we afgelopen donderdag een topfeest gehad met jullie als band. We hebben alleen maar goede en leuke reacties gehad. Het feest kwam goed in de stemming door jullie en de vloer was regelematig goed gevuld! Nogmaals super bedankt voor jullie geweldige optreden en misschien tot ziens. Gr Mark & Manon Verheijen!

 

Afzender: Angelique
Hoi hoi, het was 17 april een super feestje echt wilde ik ff laten weten. Ik ben de vrouw die het optreden deed van meatlove met mijn man. Groeten uit Gemert

 

Afzender: Andre en Natalie Breg
Hallo toppers, op vrijdag 16 april zijn jullie bij ons huwelijksfeest geweest. Door jullie fantastische optreden en lekkere muziek is het een top feest geworden. Helaas was het feest om 1:00 afgelopen we hadden nog wel door willen feesten! Bedankt!! andre en natalie breg

 

Afzender: Martin en Kimberly Bos
Hallo lieve mensen van Joyride. Mede dankzij jullie is onze bruiloft 26 maart een geweldig feest geworden. Mensen spreken er nu nog over hoe leuk het was geweest. Bedankt dat jullie onze mooiste dag nog mooier hebben gemaakt. Liefs Martin en Kimberly

 

Afzender: Gerrit en Liesbeth Boot
wij hebben een geweldig 25-jarig huwelijks feest gehad mede dankzij jullie en onze gasten. Een feest om nooit te vergeten! De muzikale invulling was perfect. Wij hebben enorm genoten!

 

Afzender: Carolien
Hallo Rene en Marthy, hierbij wil ik jullie ontzettend bedanken voor de gezellige avond afgelopen vrijdag. Door jullie en natuurlijk ook het animatieduo wat jullie meenamen, is deze surprise-avond voor de 50ste verjaardag van mijn man Harry onvergetelijk geworden!!! Groetjes, Carolien

 

Afzender: Marloes en André
Hey jullie!!! Vrijdag 5 februari waren jullie op ons huwelijksfeest...Wou jullie superbedanken voor de gezellige avond. Het was een topfeest en alle gasten waren het met ons eens....Jullie zijn echt TOP!!! Groetjes Marloes en André

 

Afzender: Sandra
Hallo allemaal. Namens ons allen willen wij jullie nogmaals bedanken voor de enorme gezelligheid tijdens ons kerstdiner! Wij hebben genoten, gezongen, gelachen en voornamelijk gedanst! Het was een top avond!

 

Afzender: Sandra Mengerink
Hoi mensen van Joyride. Jullie hebben bij ons gespeeld op 07-07-2007 in maarssen. Het was geweldig. Ik heb net jullie website doorgegeven aan mensen die volgend jaar gaan trouwen. Als hun ook voor jullie gaan hoop ik dat zij net zo'n avond krijgen als wij hadden. Gewoon fantastisch.
Groetjes van Sandra en Patrick uit Utrecht

 

Afzender: Stefan en Athalia Scholte

Hallo,vrijdag 6 november hebben jullie voor ons opgetreden in de hongerige wolf in stegeren. Wat een gigantische avond hebben we meegemaakt. We willen jullie bedanken voor het grote feest en geweldige muziek. Gr. athalia en stefan.

 

Afzender: Familie Mutsaers
Afgelopen zaterdag een knalfeest gehad. Een avond om niet gauw te vergeten, bij ons in het Brabantse land. Een volle dansvloer en volop leuke muziek. Veel folders en kaartjes van jullie uitgedeeld, dat wil wel wat zeggen denken wij! Hartelijk bedankt en wie weet tot ooit! Groeten van de familie Mutsaers

 

Afzender: Danny en Maaike
hee joyride jullie waren bij ons op onze bruiloft en dat is een avond om nooit meer te vergeten al onze gasten vonden jullie super er is heel veel gedanst. Er waren ook gasten die jullie nummer wilden hebben nou dat zegt wel genoeg hoe jullie het hebben gedaan. Maar wij vonden dat jullie het grandioos hebben gedaan jullie hebben ons feest tot een echt FEEST gemaakt dank jullie wel groetjes van Danny en Maaike Broeren

 

Afzender: Mike en Nicole
Hallo Joyride! Wat een geweldig feest afgelopen vrijdag!!! Jullie zijn toppers!! Bedankt dat jullie ons bruiloftsfeest tot een knalfeest hebben gemaakt ook namens de gasten, ze waren allemaal erg enthousiast over jullie..!! Wij hebben super genoten, jullie zijn echt een aanrader voor elk feest. Graag tot ziens..! Liefs en groeten, Mike en Nicole Wieldraayer, Zwolle

 

Afzender: Remco & Esther Nieboer
Jullie hebben onze bruiloft tot een geweldig feest gemaakt. Niet alleen wij, maar ook al onze gasten waren super enthousiast over jullie optreden. Hoe vaak komt het voor dat er bij een polonaise niemand aan de kant blijft staan!? Het dak ging eraf! Hartstikke bedankt en we hopen jullie nog vaker op een feest te zien! Liefs uit München Remco & Esther

 

Afzender: Ronald en Manon

WAT EEN FEEST GISTEREN!!! Helemaal geweldig, wij vonden jullie echt helemaal top en de rest van de zaal vond dat ook. Het was bloedheet en toch continue een volle dansvloer! Wij hebben echt van jullie genoten en hopen dat jullie dat ook gedaan hebben. Nogmaals bedankt en misschien tot ziens! Mvgr. Ronald en Manon

 

Afzender: Larry en Yvonne Dassen
Hallo Marthy en René. In één woord, GEWELDIG, mede dankzij jullie was ons 25 jarig huwelijksfeest zeer geslaagd. Een avond om nooit te vergeten, Bedankt en groetjes van Larry en Yvonne

 

Afzender: Paul Kramer
Als ceremoniemeester van de bruiloft van mijn zoon Justin en schoondochter Natascha wil ik jullie enorm bedanken voor de geweldige feestavond. Jullie hebben aan alle verwachtingen voldaan. En bedienen het publiek voor jong en oud, wat een absolute kwaliteit is. Ook geven jullie de ruimte voor sketches. Voor mij was het de 2e keer dat ik jullie zag en hoop zeker niet de laatste keer!

 

Afzender: Jeroen en Jet
Het was in één woord GEWELDIG!!! Ook super bedankt voor de medewerking tijdens onze openingsdans. Jullie hebben goed het toneelstukje meegespeeld. We hadden hoge verwachtingen, maar jullie hebben deze zeker overtroffen!!! Jullie hebben onze bruiloft als een onvergetelijke avond gemaakt. Niet alleen voor ons, maar echt voor iedereen.
BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT. Groetjes Jeroen & Jet.

 

Afzender: Cath
Ik heb er maar 1 woord voor en dat is SUPER! Jullie samenwerking met de danseressen en dat er nog plaats was voor ons om ons stukje te doen. Fantastische wat een feest hebben jullie er van gemaakt. Voor Iedereen die een gave en voor al ook goede band zoekt, zoek niet verder boek Joyride! Groetjes Patrick & Catharina = Bigmouth and Maggie MacNeal

 

Afzender: Hannie en Kees Wassing
Hoi, Marthy en Rene. Wij en onze gasten hebben onzettend genoten van jullie optreden. Het was in een woord fantastisch. Onze gasten hadden nog nooit zoiets gezien en waren ook erg enthousiast en dat was ook te merken op de dansvloer. Jullie hebben met de muziek ons feest tot een geweldig en onvergetelijk feest gemaakt waar wij nog lang op terug kunnen kijken. De avond gaat zo snel voorbij dat je geen erg in de tijd heb en het zo 01:00 uur is. Nogmaals bedankt voor het slagen van onze avond. Ik hoop jullie in de toekomst nog eens op een ander feestje tegen te komen dan gaan we zeker met veel plezier naar dat feestje toe. Dus wilt u een geweldig feest boek dan Joyride.

 

Afzender: Rijk en Mireille Evers
Hoi, Hoi,luitjes. Bedankt voor die onvergetelijke avond. Wat ging dat snel voorbij. De muziek was SUPER en de acts (vooral States Quo) waren ook geweldig. Jullie hebben het goed voor elkaar gekregen om iedereen op de dansvloer te krijgen. Wat hebben wij veel mensen op die vloer zien staan swingen en dansen. Nu een weekje later horen we nog steeds: "goh wat was die avond geslaagd en zo willen we er wel meer". Je kunt zeggen dat het voor ons en onze gasten een ouderwets gezellige avond was. Groetjes Rijk & Mireille

 

Afzender: Thea
18-04-2009 HALLO KANJERS mede dank zij jullie is mijn 50e verjaardag een avond geworden om nooit te vergeten. Het was super. Jullie waren geweldig veel complimenten over gehad en wat zien jullie er prachtig gekleed uit. Iedereen dit dit leest en nog moet bespreken een echte aanrader. Nou lieve schatjes nogmaals bedankt en ik denk tot snel op een volgend feestje. [p.s enne wat zing ik vals he hahaha] Groetjes Thea

 

Afzender: Constance
Hoi Marty en Rene, Op onze dubbele verjaardags party van 28 maart hebben jullie het weer waargemaakt, net als in juli 2006. De opbouw van de avond was geweldig, van rustig naar iedereen op de dansvloer. Veel bewondering van onze gasten voor jullie optreden, en vragen als "Hoe kom je zo'n band op het spoor?" Wij zeggen dan: 3 jaar geleden Internet, mailen, opbellen, komt sympatiek over, nadere kennismaking, top indruk, boeken, en feesten maar. Dus deze keer niet lang over nagedacht maar geboekt, want we wisten bij voorbaad dat de avond zeker een succes zou worden door jullie inzet. Joyride hartelijk dank. Vriendelike groet en tot een volgende keer. Constance

 

Afzender: Kevin en Marjolijn
Mede dankzij jullie is ons huwelijksfeest gisteravond 20 maart 2009 onvergetelijk geworden! De gasten raakten niet uitgedanst en uitgepraat over jullie fantastische optreden. Alle lof en bedankt voor deze geweldige avond! Kevin en Marjolijn

 

Afzender: Fam van Kouwen
Joyride in één woord geweldig. Heeeeel erg bedankt voor de onvergetelijke avond die mede dankzij jullie zo'n geslaagd feest is geworden. We zouden iedereen willen aanraden om jullie te boeken, en we hopen dat we nog eens een feest met jullie mogen meemaken. liefs Walter en Marijke

 

Afzender: Sabine und Anita
Hallo ihr drei, euer Entertainmentpaket bei der Comserve Network am 16 Januar hat uns gut gefallen. Leider haben wir nur am anfang zu wenig von euch Männer beim singen gehört. Würden uns aber freuen euch noch mal zu sehen und zu hören. Liebe Grüsse aus Aachen, Anita und Sabine

 

Afzender: Laura en Eduard
Beste Joyride, wij willen jullie nog hartelijk bedanken voor het leuke optreden op ons Huwelijksfeest van 21 November 2008 in partycentrum Aa-zicht te Zoetermeer. Wij hebben ervan genoten,en hebben veel leuke reacties gehad van onze familie en vrienden! Wie weet tot het volgende feest! Groeten, Laura en Eduard

 

Afzender: Ben, Coba & Kevin
Gisteren waren jullie op ons 12.5 jaar huwelijksfeest in Theaterboerderij "De Noorderbak" in Roswinkel. Jullie waren in 1 woord geweldig. Prachtige genre wat muziek betreft. Jullie weten precies wat het publiek leuk vind om te horen. Het publiek heeft net als ons genoten van jullie optreden. Voor een ieder die uitsluitend het beste van het beste wil op zijn feest, kan ik maar 1 band aanraden:. "JOYRIDE".

 

Afzender: Jan en Coby
We hebben afgelopen zaterdag een geweldige avond gehad in Partycentrum de Graaf te Ridderkerk! We horen 1 en al positieve geluiden om ons heen. Jullie hebben ons feest tot een groot feest gemaakt! Leuk repertoire en ook leuk dat jullie de gasten erbij betrekken. Namens ons nogmaals bedankt! Jan en Coby van de Pol

 

Afzender: Gerrit Dost
Beste Joyride, Geweldige avond meegemaakt, in Ridderkerk. Volle bak en heel veel toeschouwers. Ik mocht twee maal het podium op, eenmaal als winnaar van de wedstrijd. En eenmaal op uitnodiging van jullie, om met pruik te rocken. Heerlijke belevenis gehad. Veel succes met al jullie werk Gerrit

 

Afzender: Bertus en Ginie Harms
Beste joyride, heel erg bedankt voor jullie geweldige optreden gisteravond op ons 10 jarige jubleum van het smartlappenkoor sorry Noordzangers.Het was in een woord top.We hopen in de toekomst nog eens van jullie te horen. Geweldig dat jullie in een treinsnelvaart je zo vaak hebt om kunnen kleden

 

Afzender: Peter
Beste joyride, wil jullie een ontzettend groot compliment geven over het optreden die jullie hebben verzorgd op 31 oktober 2008 bij het jubileumfeest van de Noordzangers. Mijn hoop was voor deze avond niet in de belangstelling te staan, zoals vaak wordt gedaan na een uitvoering, als bedankje als geluidstechnicus. Maar jullie kregen het toch weer voor elkaar!! Als jong broekkie van 21 los gaan op muziek uit de jaren 70. En aan het einde een applaus krijgen, waar het aantal decibel op hoog schoot! In 1 woord kan ik jullie optreden weergeven!! GEWELDIG!!!! Groetjes Peter

 

Afzender: Leo Groenenboom
Beste mensen van Joyride: Wij willen jullie heel graag hartelijk bedanken voor het geweldige optreden tijdens onze jubleumavond in Ridderkerk. De 300 aanwezigen hebben zeker genoten van jullie optreden. We zien elkaar vast nog wel eens een keer. Met vriendelijke groeten namens het bestuur en alle deelnemers van De Noordzangers, voorheen Smartlappenkoor Ridderkerk. Leo Groenenboom (secretaris)

 

Afzender: Peter
Op ons 25-jarig jubileum hebben jullie een geweldig optreden gegeven. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad en er waren zeker geen wanklanken te horen. Jullie hebben voor jezelf met deze avond veel reclame gemaakt. Namens bestuur en leden van de Flevotuin veel succes verder en hopelijk tot een volgende keer.

 

Afzender: Joop en Jannie
Op 21 september 2008 hebben we mede door Joyride een meer dan geweldig en spontaan feest gehad. De muziek was ver boven onze, toch wel hooggespannen, verwachtingen. Letterlijk iedereen, 120 gasten, heeft er een bijzonder fijne herinnering aan overgehouden. Jullie alle drie, onwijs bedankt. Mede namens 120 gasten, Jannie en Joop

 

Afzender: Hans en Mari-jo
Hoi Joyriders, via deze leuke site willen wij jullie hartelijk bedanken voor de toffe 25 jarige bruiloft party in Schelluinen, eerst was het een beetje rustig en moest iedereen ff bijkletsen maar toen Elvis en de Blues Brothers ten tonele verschenen ging iedereen lekker uit z'n dak. Wij hebben onwijs veel leuke reacties gekregen en ook van mensen die in toekomst nog wat te vieren hebben dus wie weet zien we elkaar nog eens!!!! Wij hebben geweldig genoten van onze bruiloft. Groetjes Hans en Mari-jo Kwantes.

 

Afzender: Danielle en Marco
Ook wij willen jullie graag bedanken voor de topavond die jullie ons gegeven hebben op 08-08-2008. Voor jullie was Varik zeer waarschijnlijk onbekend terrein, maar jullie hebben hier zeer zeker naam gemaakt! Iedereen heeft het geweldig naar zijn zin gehad, en wij uiteraard ook. De catering wilde zelfs al op hun site een link maken naar jullie site. Goede reclame zou ik zeggen, of niet dan. Nogmaals harstikke bedankt! Tis gewoon jammer dat we niet vaker zo'n feestje kunnen geven. Wie weet zien we jullie nog eens op een ander feest. Groetjes van Marco en Danielle Peterse

 

Afzender: Manus de Dood
Beter laat dan nooit, maar wij willen jullie toch nog even bedanken voor jullie geweldige optreden op ons 25 jarig huwelijksfeest. Nederland verloor van Rusland zagen we op het scherm, maar binnen no time wisten jullie de stemming in de zaal om te buigen naar een geweldige feeststemming. De dansvloer stroomde vol en raakte niet meer leeg tot het eind. Wij hebben er bar van genoten, bedankt nogmaals. Manus en Karin de Dood.

 

Afzender: Desiree
Hoi Joyride, ik wil jullie bedanken voor jullie optreden op ons trouwfeest 20 juni in een woord geweldig. Wat kunnen jullie het feest goed op gang brengen zeg, zoveel reactie's gehad. Hier gaan voor jullie zeker nog boekingen uit voortkomen. Was van te voren een beetje zenuwachtig of jullie in het echt ook zo goed waren als op de filmpjes. Nou mensen boek ze maar want jullie krijgen een avond om nooit te vergeten. Gr. en we zien jullie vast nog eens. Chris en Desiree uit Lepelstraat

 

Afzender: Sandra en Ferry
Beste Joyride. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de topavond die jullie ons bezorgd hebben op onze bruiloft op 14-06-08 !!!!!!!! Het was in één woord geweldig. Er hebben zelfs mensen op de dansvloer gestaan die normaal heel de avond blijven zitten. Nou als je dat voor elkaar krijgt ben je toch wel HEEL GOED bezig. Zowel jong als oud, familie vrienden, iedereen vond het fantastisch. Van een aantal hoor ik al dat wanneer ze een band nodig hebben ze zeker aan jullie zullen denken. En wij ook !!!!! Nogmaals bedankt voor alles en we zien jullie zeker nog een keer terug. Veel liefs Ferry en Sandra

 

Afzender: Joop en Ria Nijmeijer
Hoi Joyride. Wij willen jullie nog even bedanken voor fijne muziek die jullie op onze bruiloft 04-06-08 gemaakt hebben. Het was muziek voor jong en oud en iedereen heeft genoten. We krijgen nog steeds erg leuke reacties van mensen, dat ze zo genoten hebben en vragen naar jullie adres. Ik heb heerlijk gedanst/ouderwets getwist en voelde me weer 40 jaar jonger (alleen de andere dag niet) . Het twisten met zangeres Marthy was voor mij een van de hoogte punten, kortom het was een heerlijke avond dat kwam mede door jullie. We hadden jullie gevonden op internet en alleen maar gebeld met een van jullie. Dat klonk al zo vertrouwd dat we het aandurfden, zonder een noot van jullie te horen, een afspraak te maken. En daar hebben we echt geen spijt van gehad. Integendeel jullie mogen weer spelen op 04-06-2033 op onze 25 jarige bruiloft. Zal dan wel niet meer kunnen twisten misschien met de rollator. Ria en Joop

 

Afzender: Ronald en Marinda
hallo joyride, hierbij willen wij jullie heel erg bedanken voor het feest dat jullie maakte van onze bruiloft op 6-6-2008, we hebben zoveel leuke reactie's gehoord van vrienden, fam enz en er zijn zelfs mensen die jullie ook willen boeken. Daarom raden wij iedereen aan, wil je een feestje met dansende mensen boek Joyride. heel veel groetjes Ronald en Marinda Rusticus

 

Afzender: Arjan & Annerieke
Hallo Bandleden, wij willen jullie ontzettend bedanken voor jullie optreden op ons huwelijk van 16 mei jongstleden. De reakties die we van iedereen krijgen zijn erg positief en daar zijn we blij om. Wij wensen jullie nog heel veel succes voor jullie verdere optredens en nogmaal super super bedankt!!!!! Groetjes Arjan en Annerieke Makkinga

 

Afzender: Fam. de Heus
Hee hallo beste bandleden. Hartstikke bedankt voor jullie muzikale bijdrage aan ons fantastische huwelijksfeest in zalencenrum Oog in Al in Utrecht! Zowel wij als bruidspaar als onze gasten waren erg blij met jullie als band! Ook het samenspel met de gasten werd erg gewaardeerd. Jullie waren helemaal TOP!!! Wij kunnen iedereen oprecht aanraden om jullie als band te boeken! Nogmaals hartstikke bedankt voor alles. Groetjes, Manuel en Chantal de Heus.

 

Afzender: VV Lekkerkerk
Hallo, eerste Pinksterdag waren jullie bij ons om de sfeer te verhogen na het veteranen toernooi. Dat het dik geslaagd was ondanks de hitte daar is iedereen het wel over eens. Bedankt en tot ziens.

 

Afzender: Jan en Petra
Hallo Joyride. Jullie voelde de sfeer van de mensen op ons 25 jarig huwlijks feest goed aan. Ondanks de warmte is het een super feest geworden! En bedankt daar voor.

 

Afzender: Monique van Thiel
Hallo Joyride, in Speeltuinvereniging Het Soesterkwartier in Amersfoort hebben wij ons bruiloftsfeest gegeven, daarbij hebben jullie een geweldig optreden gegeven, en onze dag onvergetelijk gemaakt. We hebben veel positieve reacties gekregen van familie en vrienden. Bij deze heel erg bedankt voor ons huwelijksfeest jullie hebben het TOPPIE gedaan. Groetjes Harry, Anneke en Sarina

 

Afzender: Johan en Margreet
Wij hadden gisteren 11-4-2008 ons bruiloftsfeest en Joyride verzorgde de muziek. Het was echt geweldig en iedereen was dol enthousiast. Wij willen jullie hartelijk bedanken, onze trouwdag is onvergetelijk en hebben alleen maar positieve reacties gehad. BEDANKT Johan en Margreet Verhoeven

 

Afzender: Harry en Margaret
Het feest van afgelopen zaterdag bij De Fakkel in Losser was zeer geslaagd!! Dit mede door jullie goede en gevarieerde optreden, hierdoor was het een topfeest!!! Hartelijk bedankt!! Groeten uit Losser

 

Afzender: Roel en Anita Brand
Joyride, bedankt! Het optreden op onze bruiloft in "De Koperen Hoogte" van 15 februari was super! We hebben genoten van jullie, mede dankzij jullie optreden is onze huwelijksdag voorbij gevlogen! (jammer genoeg :-) )We hadden jullie vooraf niet live horen spelen, alleen via jullie demo op de site, maar we moeten zeggen: "het was in het echt net zo als op de site te horen is!" Kortom: het was te gek! Groeten van het kersverse bruidspaar Roel en Anita

 

Afzender: Carol & JP
Marthy en Rene, bedankt voor het geweldige optreden op ons bruiloftsfeest van 2 februari j.l. in Veghel. De wijze waarop jullie de gasten van 16 tot 82 jaar hebben "bespeeld" was grandioos. Ook het optreden van onze dochter en de bruidegom ging gewoon vlekkeloos en jullie medewerking daarin was super. We krijgen alleen maar lovende complimenten van de aanwezigen over jullie optreden en muziekrepetoire. Jullie zijn een aanrader voor elk feest.

 

Afzender: Kees en Aafke Zwaan
Jullie zijn geweldig! Dankzij jullie optreden is het voor ons een prachtige avond geworden. Van de gasten alleen maar lof. We zullen jullie van harte aanbevelen.

 

Afzender: Robert
Hey (collega) muzikanten, ik heb genoten afgelopen donderdag (31-01) in Amsterdam. Het plaatje klopt zoals jullie daar staan. Groeten, Robert. (brandwacht amsterdam studio's)

 

Afzender: Ans Schaap - van Heck
Namens mij en alle 75 collega's wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie fantastisch optreden. Jullie hebben er voor gezorgd dat de avond een groot succes is geweest. Wat ik zo knap van jullie vond is dat jullie al heel snel aanvoelde wat voor een soort mensen het zijn wat ze leuk vinden en waar ze van houden. Alleen maar lof. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

 

Afzender: Joke van Wiggen
Vrijdagavond 25 januari 2008 was een geweldig geslaagde avond voor de afdeling radiologie van ons ziekenhuis. Het valt niet mee om de meeste van je collega's een leuke avond te bezorgen, maar met Joyride is dat heel goed gelukt! Ans en ik hebben over deze band alleen maar positieve reacties van de collega's en "bazen" gehad. Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor! We zullen jullie zeker aanraden als iemand een band zoekt.

 

Afzender: Gilbert en Desiree
Hoi Marthy en Rene. Heel erg bedankt voor het geweldige bruiloftsfeest. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen! Super! Via via zelf vernomen dat de eigenaar van de feestzaal het ook geweldig vond en dat de dansvloer nog nooit zo vol was geweest. Ook de verrassings act heeft veel goeie verhalen gekregen. Het feest was een super afsluiting van een super dag!! Groeten Gilbert en Desiree

 

Afzender: Jaap en Vera
Hartelijk dank voor jullie geweldige optreden tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest.Wij en onze gasten hebben een avond beleefd om nooit te vergeten.

 

Afzender: Stanley & Anja
Bedankt jullie hebben onze 25 jarige bruiloft onvergetelijk gemaakt ,was zeer bijzonder !! Onze complimenten, ook namens alle gasten die aangenaam verrast waren

 

Afzender: Jelle en Hilda
Hallo Rene en Marthy, bedankt dat jullie van mijn "het leven begint bij veertig"-feest een superfeest hebben gemaakt! Onze gasten hebben genoten en wij niet minder... Hartelijke groeten uit Tijnje! Jelle en Hilda

 

Afzender: Vieveen
Hallo Joyride, we willen jullie nog graag laten weten dat het op onze trouwdag een geweldig feest was. Jullie wisten de stemming er goed in te brengen, bedankt daarvoor! Dit vonden we zelf en onze gasten ook. We horen nog steeds dat het een leuke/goede/toffe band was. Dit is dus zeker een geslaagd feest te noemen. Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer! Krista en Maarten Vieveen

 

Afzender: Peter en Claar Rijkers
Hallo Marthy en René. Wat was het weer top afgelopen zaterdag!! Het begint erop te lijken dat jullie onze vaste feestband worden he? We hebben al ontzettend veel mooie reacties gehad over jullie optreden. Ik denk dat jullie nog wel meer richting Brabant zullen moeten komen (haha). Mede dank zij jullie hebben we een echt knalfeest gehad. Dank je wel!!! Tot een volgende keer, want die komt er beslist!! Groetjes, Peter en Claar Rijkers Veghel

 

Afzender: Henk en Karin Vink
Hallo Joyride, hierbij willen wij jullie bedanken dat jullie onze bruiloft tot een superfeest hebben gemaakt. Wij hebben dubbel en dwars genoten. En onze gasten...niet minder...in een woord geweldig. Henk en Karin Vink

 

Afzender: Fam. Kooijman
Hallo Rene en Marthy, wat een geweldig optreden op ons 25 jarig huwelijksfeest, wij hebben heel erg genoten en met ons nog veel meer gasten, wij krijgen erg leuke reacties, jullie weten de mensen perfect te vermaken met leuke acts en voelen precies aan welke muziek aanslaat, ook de nichtjes en neefje vonden jullie helemaal gaaf. Heel erg bedankt, en de hartelijke groeten van ons allemaal. Jan en Annie Kooijman en kids

 

Afzender: Fam. Rijkers
He Hallo!!!
Nog een paar weekjes en dan kunnen we weer genieten van jullie . We kijken er naar uit!!!! Alleen deze keer niet in een tent maar in een echte zaal!! We maken er een echt feest van!!! Groetjes en tot de 17e november!!!! Peter en Claar Rijkers Veghel

A

fzender: Henk en Gea Barelds
Hallo Marthy en Rene, nogmaals heel erg bedankt dat ons 25 jarig huwelijksfeest op 12 oktober door jullie grandioze,gezellige optreden en alle lof van de gasten voor jullie,een voor ons onvergetelijke avond is geworden,het was SUPER!!!!Hartelijke groeten Henk en Gea Barelds.

 

Afzender: Theo en Ria Molenaar
Hallo Rene en Marthy Het was een prachtfeest. We hebben er veel Leuke reaties op gehad. Ons 40 jarig huwelijksfeest was zo als de kleinkinderen zeiden onwijs gaaf. Groetjes Theo en Ria Molenaar.

 

Afzender: Wim en Wendy Struijs
Hoi Rene en Marthy, Nogmaals bedankt voor het geweldige optreden op onze bruiloft. Iedereen was dol enthousiast en vol lof over het optreden van jullie. Wij en onze gasten hebben genoten! Wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Wim en Wendy Struijs

 

Afzender: René en Saskia Leutscher
Beste René en, Marthy, afgelopen vrijdag 5 oktober hebben jullie gespeeld op onze bruiloft in Markt 15 in Schagen.
Bedankt voor de te gekke avond. We hebben erg genoten van de muziek, jullie acts en natuurlijk van "Tinus". Ook onze gasten waren zeer enthousiast over jullie optreden. Nogmaals bedankt!! Groeten René en Saskia

 

Afzender: Els van der Weijden
Hallo Rene en Marthy van Joyride. Hierbij willen wij jullie nogmaals heel erg bedanken voor het supergezellige feest. We hebben zoveel leuke reacties gehad, over de aankleding en zeker over de goede band met leuke acts. Het was echt top. Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagd 25 jarig huwelijksfeest. Onze hartelijke dank en wie weet tot over 5 jaar. Groetjes Familie van der Weijden.

 

Afzender: Marco Zijlstra
Hallo Joyride. Jullie hebben een fantastisch optreden verzorgd op de bruiloft van mijn zusje Wendy en haar man Jerry bij v/d Valk in Arnhem. Iedereen heeft enorm genoten van jullie muziek. De variatie in de muziek was super. Ook hadden jullie ruimte voor inbreng van de gasten, geweldig. Ik heb jullie een cd opgestuurd met het nummer "tsjoe tsjoe wa", wat jullie voor mij op de bruiloft hebben gedraaid, zoals beloofd. Hoop dat jullie het nog vaak kunnen gebruiken op feesten en partijen. Met vriendelijke groet, Marco Zijlstra ceremoniemeester van Wendy en Jerry.

 

Afzender: Michael en Saskia
Hoi Joyride, wij willen jullie enorm bedanken voor het waanzinnige optreden die jullie 31 augustus in het Koetshuis (in Rotterdam) hebben gegeven! Zowel de gasten als wij zelf hebben ervan genoten. Een betere band hadden we niet kunnen wensen! Zelfs het personeel van de locatie was enthousiast en hebben een kaartje gevraagd om jullie te promoten. Groetjes Michael en Saskia Wijnbeek

 

Afzender: Edwin en Marieke Sijbom
Hoi we willen jullie nog bedanken voor het gezellige feestje in Klazienaveen. Niet alleen wij hebben genoten maar ook de gasten hebben genoten. Groetjes Edwin en Marieke

 

Afzender: Sjoerd en Annie Scheper
Even een berichtje van ons. Jullie waren bij ons in Emmen op ons 25 Jarige huwelijks feest. Heeft eventjes geduurt maar hier is dan toch even een reactie. Wij willen jullie bedanken voor een geweldig feest. We hebben heel veel reactie gehad over jullie optreden. Toppie men heeft ervan je genoten. Van jullie gitaar muziek en leuke acts. Maar ook de verlichting en kleding was perfect. Te Gek.

 

Afzender: Ruben & Inge
Hoi Joyride. Jullie waren geweldig op ons feest. Wij en zeker ook onze gasten hebben met volle overgave genoten van jullie performance. Echt geweldig! Bedankt. We hebben nog enkele foto's van jullie in actie. Mochten jullie interesse hebben laat het maar even weten. Groet, Ruben & Inge

 

Afzender: Daniëlle en Hugo
Lieve Marthy en René. Wij willen jullie nogmaals ontzettend bedanken voor de fantastische muzikale bijdrage op ons huwelijkfeest op 6 juli. Het was in één woord geweldig. Wat zijn jullie goed! We hadden al zo veel goeds over Joyride gehoord, maar onze verwachtingen werden zelfs overtroffen. We konden ons geen betere band wensen. We hebben van onze gasten niets dan fijne en positieve reacties over jullie gehad en we weten zeker dat iedereen er nog lang over zal spreken. Heel erg bedankt en hopelijk nog een keer tot ziens! Groetjes Hugo en Daniëlle

 

Afzender: Rick en Marjolijn
Hartelijk bedankt voor de fantastische muziek gisteravond op onze bruiloft! Mede dankzij jullie hebben wij een geweldige avond gehad, en we hebben alleen maar enthousiaste en positieve reacties gehad op jullie muziek. Nogmaals bedankt, als wij in de toekomst weer een band nodig hebben, weten we jullie te vinden! Super, complimenten! Vriendelijke groeten, Rick en Marjolijn.

 

Afzender: Tanja en Karsten Voogt
We willen jullie nog hartelijk bedanken voor ons zeer geslaagde bruiloftsfeest op 27 april 2007 in hotel-restaurant de Beurs in Hoofddorp. Het was echt een super avond en we hebben niets anders gehoord dan complimenten en positieve reacties. Het was mede door jullie voor iedereen een fantastische avond. Groetjes Tanja en Karsten

 

Afzender: Dineke en Fred Gerritsen
Hallo Marthy en Rene. Ook wij als ouders willen jullie langs deze weg bedanken ,voor de geweldige muzikale avond die jullie op de bruiloft van Patrick en Gwendolyne Lammersen-Gerritsen hebben gebracht. Mede door jullie was het een fantastisch fees om nooit te vergeten. Jullie uitstraling, zang, muziek en verrassende optreden voor het bruidspaar en de gasten waren in èèn woord GEWELDIG!!!!!!!!!!! Wat hebben we van jullie genoten, en jullie zijn een aanrader voor ELK FEEST. Wij wensen jullie nog heel veel succes met JOYRIDE in de toekomst. En nogmaals bedankt van Fred en Dineke Gerritsen

 

Afzender: Bas & Anja
1 juni op onze bruiloft waren jullie echt top beter kon gewoon niet. Wij kunnen iedereen aan raden om jullie te boeken. Groetjes Bas & Anja

Afzender: Patrick en Gwendolyne
25 mei speelden jullie op onze bruiloft. Wat hebben we genoten, jullie maakten er echt een knalfeest van! Niets dan lof, ook van onze gasten kregen we vele goede reacties. We zijn net terug van onze huwelijksreis, maar binnenkort plaatsen we wat foto's op onze bruiloftsite, zitten ook vast foto's van jullie bij! Nogmaals bedankt voor een geweldige (muzikale) avond!!

 

Afzender: Meindert Reus
Zaterdag 5 Mei 2007 Dorpsreunie Grootebroek. Het was top, top en nog eens top. Een geweldige avond, super.

 

Afzender: Conny en Henk
19 Maart 2007 was onze dag, 25 jr. samen, het feest (op de 23e) samen met alles wat ons dierbaar is. Joyride is daar ook onderdeel van geworden, zonder jullie was het nooit zo'n knalfeest geworden. Wat kunnen jullie de mensen vermaken zeg. Heel veel lovende woorden van onze gasten hebben wij mogen ontvangen. Wij hopen jullie dan ook nog vele malen te ontmoeten via boekingen van mensen die net zo enthousiast zijn als wij. Heel veel dank voor deze mooie en zeer proffessionele muzikale avond!

 

Afzender: Ruud en Tineke
Wat een geweldige avond hebben jullie voor ons verzorgd voor onze 25-jarige bruiloft! 5 Uur lang hebben jullie ons en onze gasten weten te vermaken met jullie muziek. Het enthousiasme straalde ervan af. Iedereen heeft daar ontzettend van genoten! We ontvangen veel leuke reacties op jullie optreden en kunnen jullie daarom ook van harte aanbevelen. Nogmaals ontzettend bedankt, het was TOP!!!!

 

Afzender: Ronald Pessel
Zeer leuke en geslaagde avond mee mogen maken in de Beurs te Hoofddorp mede door jullie optreden. Goede muziek met leuk amusement, vooral de extra optredende "artiesten", kortom enorm genoten.

 

Afzender: Bowlingvereniging Huizen
Wij hebben afgelopen zaterdag 03 maart kennis mogen maken met deze band en daar is maar 1 ding over te zeggen, werkelijk een topband die het iedereen naar de zin maakt. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar kwaliteit en sfeer. Nogmaals bedankt, Feestcommissie BV Huizen

 

Afzender: Cees en Ria van Diepen
Dag Joyride, wij hebben een geweldige avond gehad in De Weere NH op ons 25 jarig huwelijksfeest. Wat kunnen jullie het publiek er bij betrekken zeg! voor elk wat wils, grandioos! Heel erg bedankt, groetjes Cees & Ria

 

Afzender: Hans van Maren
Wil je een knalfuif en veel meer dan dat. Neem dan deze band. Onze 25 jarige bruiloft was een spetterend feest en niet alleen door de mensen. Deze band zorgt er voor dat iedereen tot de laatste snik blijft en dat jij het perfecte feest hebt, waar je nog lang van kan genieten. Joyride hartstikke bedankt voor deze geweldige avond.

 

Afzender: Corrie en Huub Klijn

Beste Marthy en Rene, langs deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de fantastiche avond. Dank zij jullie inbreng is ons 40 jarig huwelijksfeest een groot succes geworden. Tijdens en na de feestavond hebben we veel complimenten gekregen over jullie optreden en het prachtige repertoir wat jullie hebben gespeeld, grandioos.

 

Afzender: Toon en Pauline Ketelaar
Hallo Mathy en Rene. Op ons 25-jarig huwelijksfeest van 30.12.06 mochten we jullie boeken via internet; een gok daar we jullie nog nooit hadden gezien. We zochten een band die op een eigen wijze ons feest verrassend kon maken. Nou, de gok was het waard; jullie hebben ons en onze gasten fantastisch vermaakt met een rustige start, begeleiding bij de gebrachte voordrachtjes waar nodig, en toen met jullie spetterende optredens waarbij het vooral belangrijk is dat jullie tussen de gasten verschijnen. Onze gasten hebben ons vele malen gevraagd wie jullie waren, en ze waren zeer over jullie te spreken. We kunnen Joyride dan ook zeker aanbevelen! Nogmaals bedankt! Groeten, Toon en Pauline Ketelaar

 

Afzender: Gerrit en Riemie
Hallo, het is alweer een tijdje geleden dat jullie bij ons in Friesland waren (02-09-06) op ons 25 jarig huwelijksfeest maar we kunnen terug kijken op een zeer geslaagd feest dankzij jullie!!!en onze zoon Steven/Jan Smit(remember?)
Voor iedereen die dit leest:een geweldige band!!!een aanrader!! Hartelijke groeten van Gerrit en Riemie

 

Afzender: Ben en Jeannette
11 november hebben wij een feest gehouden omdat wij 25 jaar getrouwd waren. Joyride verzorgde de muziek en dat was prima voor elkaar. Wat een feest was het fantastisch. Iedereen was erg te spreken over jullie. Wat was het een mooie avond voor ons en dit kwam ook dank zij jullie. Hartstikke bedankt en groetjes, Ben en Jeannette

 

Afzender: Meta en Roald Sas
Op vrijdag 27 oktober vierden wij onze bruiloft in Partijencentrum Avenhorn. Mede dankzij jullie hebben we een fantastisch feest gehad na een al even perfecte dag! De gasten waren zonder uitzondering positief, dus wij hopen jullie nog vaker tegen te komen. Dan zal ik (Roald) weer een gitaarsolo ten gehore brengen! Het feest was echt geweldig! Wij hopen tot snel weerziens!! Roald en Meta

 

Afzender: Geert & Marion Konings
Hallo bandleden van joyride, wij willen jullie even bedanken voor de muziek tijdens onze bruiloft. Mede dankzij jullie muziek was het een superavond. We hebben er ook hele leuke reacties op gehad. Ga vooral zo door en misschien zien we jullie nog wel een keer op een feestje want het is een echte aanrader!! Heel erg bedankt. Groetjes Geert & Marion Konings uit Overlangel.

 

Afzender: Jacques en Anita Peters
Het ging op het eind van ons feest, afgelopen zaterdag,ineens zo snel, dat wij niet meer de kans kregen om jullie op een fatsoenlijke manier te bedanken voor jullie inzet. Dus nog even langs deze weg; Bedankt, jullie waren wederom in één woord GRANDIOOS. Misschien leuk om te horen, ook van onze gasten kregen en krijgen wij nog steeds te horen, wat een fantastische band wij hadden ingehuurd. Wie weet komen hier nog meer boekingen uit voor jullie, wij gunnen dat jullie van harte. Dus wie weet, Tot een volgende keer. Nogmaals ontzettend bedankt, zonder jullie was ons feest zeker niet zo'n succes geworden. Lieve groeten van Jacques en Anita Peters

 

Afzender: Jasper en Melissa
15-09-2006. Wij willen jullie heel erg bedanken voor de superavond op onze bruiloft. Mede dankzij jullie was het een spetterend feest en iedereen heeft het super naar zijn zin gehad,heel erg bedankt voor alles en wij zullen jullie naam zeker onthouden voor toekomstige bruiloften. Hartstikke bedankt!!! Groetjes Jasper en Melissa Vlek

 

Afzender: Jacco & Jolanda Nijsink
Hallo Joyride, Het is een beetje laat deze reactie in jullie gastenboek maar... beter laat dan nooit(wegens vakantie en huwelijk van onze broer). Bij deze willen wij jullie nogmaals bedanken voor de onvergetelijke avond, jullie hebben ons bruiloftsfeest fantastisch verzorgd van muziek, van onze gasten hebben wij ook alleen maar leuke en lovende berichten gekregen en we hebben verschillende vrienden ook jullie naam gegeven voor een volgend feest kortom heel erg goed gedaan. Vooral het schowteam deed het erg goed geweldig gewoon, ook het rustig aan in aan het begin is door een ieder als mooi ervaren zodat je ook nog lekker ff kon bijkletsen. Je kon gewoon zien en merken dat jullie echt proffecioneel zijn en met jullie hart en gevoel muziek maken. Nou voor een ieder die dit leest en een BAND zoekt voor een Feessie dan moet je dus bij Joyride zijn dan kan de avond niet meer kapot!!!!!! Bedankt en misschien tot over 25 jaar als jullie dan nog steeds bestaan HAHAHA. Groeten Jacco en Jolanda

 

Afzender: Walter en Marian
Beste Joyride bandleden. Nou het was echt een spetterend trouwfeest om nooit te vergeten met een lekker rustig begin en spetterend einde. Het was echt geweldig. We hebben gisteren al verschillende mensen gesproken en ze waren allemaal onder de indruk. Wat een geweldig optreden hebben jullie neergezet. Dat hadden ze nog nooit op een trouwfeest meegemaakt. Ik zou zeggen ik hoop dat ik jullie op meer feestjes tegen ga komen ik zal het zeker aanraden aan iedereen het was gewoon geweldig en wij gaan met een heeeeeeeeeeel goed gevoel op vakantie. Ik wens jullie veel succes met voor jullie vele optredens en nogmaals hartelijk bedankt voor het geweldige feest . Groetjes uit ZEELAND van Walter en Marian

 

Afzender: Alfred & Gabriella Meijer
Beste Joyride, Marthy en Rene. Ik zag dat mijn vrouw een bericht had achter gelaten in jullie gastenboek, maar ik vind het ff te kort na zo een spetterend feest. De reden daarvan was dat wij een half uurtje later weggingen op onze huwlijksreis. Jullie optreden was in 1 woord superrrrrr. Eerst zachte muziek, en later harder niet te hard maar precies goed. Iedereen waar we tot nu toe mee hebben gesproken zijn vol lof over jullie. Zelfs de oma's vonden het bijzonder leuk, en vonden het volume van de muziek prettig. En de andere gasten, zeiden dat jullie de sfeer er goed inbrachten. Wij vonden het leuk om te horen dat onze keus perfect was. Jullie zijn echt een aanrader !!!!!!!!!! De muziek variatie was top. In 1 woord super!!! Wij hopen om jullie nog een keer tegen te kommen op een andere bruiloft, en wie weet tot over 12,5 jaar. Met vriendelijke groet,afz.Alfred & gabriella Meijer (een zeer tevreden bruidspaar)

 

Afzender: Constance
Langs deze weg mijn hartelijke dank voor jullie inzet om mijn verjaardagsfeest voor mij tot een onvergetelijke te maken. Het moet vanwege de hitte voor jullie afzien zijn geweest onder die lampen en dan toch nog geconcentreerd aan het werk zijn en blijven. De muziek was in mijn ogen perfect en volgens afspraak. Mijn bewondering dat jullie met groot vakmanschap telkens weer de gasten op de vloer en aan het dansen kregen. Ook de soepelheid en de overgave waarmee jullie de kinderen tijdens de pauses met de muziek ondersteunden verdient een pluim. De ondersteuning van de door ons zelf ingehuurde zangeres Sandra Swart was ronduit professioneel en gelijk aan dat wat wij bij haar eigen optredens gewend zijn. Van onze gasten hebbben we niets anders dan lof gekregen over jullie optreden. Min puntje "geen polonaise" (geintje). Je ziet alles kan je van te voren bepraten en dan loopt het toch anders. Het ging ons er om, om te voorkomen dat wat je vaak ziet gebeuren met drank op dat het een wilde boel wordt en mensen zich bezeren. Maar ook hier was jullie steun perfect en ook de door ons ingehuurde danseressen hadden het goed in de hand. Nogmaals hartelijke dank, jullie hebben een dikke kus verdiend. Met vriendelijke groet, Constance

 

Afzender: Elly Millenaar
Beste Marthy en Rene. 15 juli j.l. waren wij 35 jaar getrouwd. Dus feest. In een zaal met ongeveer 80 gasten. Het was bloedheet maar Joyride kreeg er toch de stemming in en dat was niet makelijk met die warmte. De professionaliteit en het plezier wat er van uitstraalde was in 1 woord geweldig. Ondanks de warmte zo enthousiast en het wisselen van de prachtige kleding was geweldig. De andere dag werden wij gebeld, gemaild en sms-jes kwamen maar binnen van onze gasten die deze band geweldig vonden. Nou wij ook, een aanrader voor iedere gelegenheid. Voor ons zijn het profs. Marthy en Rene bedankt dankzij jullie inzet kijken wij met plezier terug op ons feest. Bertus en Elly Millenaar

 

Afzender: Kees en Ria Verwoert
Hallo Joyride. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de onvergetelijke avond op 14 juli 2006. Onze gasten van de bruiloft hebben het nog steeds over jullie optreden. Dus met andere woorden hebben jullie een goede indruk achter gelaten. Groetjes Kees en Ria

 

Afzender: Simone en Erik
Hallo, het was een geweldig feest, mede dankzij jullie. We wilden jullie hartelijk bedanken voor een onvergetelijke dag en natuurlijk voor de muzikale omlijsting daarvan. Doe de groeten aan Tinus van ons!!!!!!! Liefs Simone en Erik. P.S. Wij zijn door alle commotie jullie kaartje kwijtgeraakt. Nou wilde wij vragen of jullie zo'n kaartje naar mij ons willen sturen, zodat wij het in ons plakboek kunnen doen.

 

Afzender: Infinity Weddings
Beste Joyride. Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor een vlekkeloze samenwerking met Infinity Weddings, het weddingplannerbureau. Jullie optreden in Den Haag was meer dan spetterend. Het bruidspaar en hun gasten waren zeer enthousiast over jullie professionaliteit tijdens jullie optreden. Dit was zeker de avond van hun avonden. Mijn complimenten! Met vriendelijke groet, Nathalie Jusçak Infinity Weddings

 

Afzender: Alfred & Gabriëlla Meijer
Wij hebben een geweldig feest gehad, mede dankzij jullie medewerking. Iedereen vond het geweldig.

 

Afzender: Jolanda Scheepens
Joyride, graag willen we jullie bedanken voor de gezellige en fantastische avond in Uden. We vonden het helemaal geweldig, en niet alleen wij, ook de gasten waren vol lof over jullie optreden. Ontzettend bedankt, we kijken met veel plezier terug op ons feest. Vriendelijke groeten, Alex en Jolanda

 

Afzender: Angela
Bedankt voor jullie optreden op het verjaardagsfeest.Ik denk dat er geen betere keus was geweest dan Joyride, jullie deden het echt geweldig! Groetjes en ik hoop tot ziens!

 

Afzender: Janny Slangewal
Joyride, mede dank zij jullie is mijn 60e verjaardag een geweldig feest geworden.Het was super en de dag van mijn leven. Jullie waren geweldig en heb daar veel complimenten over gehad. Nogmaals bedankt het was geweldig. Ik hoop jullie nog eens te ontmoeten. Groetjes Janny

 

Afzender: Martin Dusink
Hoi Joyride. Jullie hebben bij ons op het personeelsfeest gespeeld, en het was een daverend succes. De mensen waren allemaal verbaasd over jullie geweldigde optreden. Dankzij jullie inzet was de feestavond ruim geslaagd. Groetjes Martin

 

Afzender: Hans en Trudy
Joyride, bedankt voor jullie muzikale verzorging op onze feestavond vrijdag 17 maart 2006. Het was TOP. Professionele verzorging in geluid en belichting alsmede hoog niveau in zang en uitstraling. De avond werde volledig door jullie geleid. Bij twijfel was er feedback. Er werd geluisterd naar de gasten en direct op ingespeeld. Grote klasse en graag tot ziens. Hans en Trudy

 

Afzender: Jaap en Carina v.d. Eshof
Best Joyride. Op ons feest speelde jullie. Mede door de goede muziek en zang, werd ons feest een groot sucses. Iedereen was enthousiast. We zullen jullie zeker voor andere feesten aanbevelen. Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens. Jaap en Carina.

 

Afzender: Danny, Kimberly en Natalie
November 2005 Joyride op onze bruiloft. In 1 woord fantastisch !! Tot over 12,5 jaar beloofd voor jong en oud plezier BEDANKT

 

Afzender: Remko en Sharon
Hallo joyride. Het is alweer precies twee maanden geleden dat wij getrouwd zijn, maar ik weet het nog als de dag van gisteren. En dat kwam ook mede dankzij jullie!!! Het was schitterend hoe jullie de avond van onze bruiloft hebben verzorgd. De optredens, de muziek: fantastisch!!! We waren erg tevreden en ook de reacties van onze gasten waren super. Iedereen vond jullie geweldig! Nogmaals hartstikke bedankt!!!

 

Afzender: Olof en Eveline Fleer
Wat waren jullie fantastisch op onze bruiloft 05-08-05. We hadden publiek van 8 tot 80 en jullie wisten voor elk wat wils. Mede namens jullie was het onvergetelijk!!

 

Afzender: Rene & Wendy
Hoi Joyride. wij willen jullie bedanken voor de geweldige avond wat met name door jullie geweldige optreden komt.
Wij hebben hele leuke berichten gekregen van mensen dat het een geweldige avond was en wij een hele goede band hadden. Dus wij gaan het mensen echt aanraden als ze een band zoeken neem dan gewoon Joyride. Harstikke bedankt voor alles jullie waren geweldig. Groetjes Rene en Wendy van Zuijlen.

 

Afzender: Peter en Irna
Hallo Joyride. Onze bruiloft op 19-08-2005 was helemaal toppie. Jullie waren fantastisch, daar was iedereen het over eens. Heel erg bedankt en we zullen jullie niet gauw vergeten. Groetjes Peter en Irna

 

Afzender: Kevin en Jane
Het is alweer een tijdje geleden dat jullie op onze bruiloft gespeeld hebben. Op 20-05-2005 hebben jullie super werk geleverd. Iedereen was zeer te spreken en veel mensen hebben het er nu nog over. Mijn oma in het bijzonder raakt niet uitgesproken over jullie en geloof mij, dat gebeurt niet vaak!!! Heel erg bedankt.

 

Afzender: André en Jellina
Mede dankzij jullie is onze trouwdag een groot feest geworden. We hebben hele leuke reacties gekregen over de avond en de muziek. Bedankt en tot ziens!

 

Afzender: Michael en Constance
Wat een topavond hebben jullie van ons bruilofsfeest gemaakt. Alleen al voor Joyride zouden we het nog een keer over doen. We hebben echt alleen maar supergoede reacties gekregen, iedereen was dolenthousiast over de muziekkeuze. Jullie zijn echt geweldig!!!! Bedankt voor jullie inzet en we hopen echt tot ziens

 

Afzender: Edwin & Jolanda Vliek
Hallo Joyride, bedankt voor de fantastische avond op onze bruiloft op 17 juni 2005. Het is zeker een knalfeest geworden dankzij jullie afwisselende muziek en enthousiasme. Jullie zijn Toppers!!!!!!

 

Afzender: Patrick & Ilona
Geweldige avond gehad met Joyride op ons bruiloftsfeest. Heel erg genoten van de muziekkeuze en het enthousiasme van de band. Een perfecte sfeer en een perfecte avond!

 

Afzender: Jacco Franx
Het was een grandioose midag en een uitstekend stuk muziek van Joyride wat zeker voor herhaling vatbaar is.
De groeten van vv.west-frisia dp.

 

Afzender: Arjan & Kitty
Hallo Joyride, wij willen jullie bij deze van harte bedanken voor de geweldige avond tijdens ons huwelijks feest. Iedereen had het naar z'n zin en wij zeker. Er waren geen zorgen, maar alleen maar vrolijkheid. Dus het thema Don't worry, be happy is helemaal uitgekomen. Bedankt en tot een volgende keer. Arjan & Kitty Stolk

 

Afzender: Rikus en Angelien
Bij deze nog hartelijk dank voor het grandiose optreden van Joyride ter ere van onze 25jarige bruiloft. We hebben er erg van genoten. Vele gasten hebben gevraagd waar jullie vandaan kwamen ze vonden het nl. zeer goed en vooral lof voor de stem van de zangeres.

 

Afzender: Marco & Ilona Spijkerman
Hartstikke bedankt voor een onvergetelijke avond op onze trouwdag 04-09-2004 in Zwolle. Zonder Joyride was het vast niet zo'n succes geweest als dat het is geworden. Met recht iedereen op het feest was super enthousiast over jullie optreden. Er zullen vast nu meerdere boekingen uit voort komen vanuit onze vriendenkring. Dus wellicht snel tot ziens. En anders tot over 12 en een half jaar ;-)) Groet Marco & Ilona & Jeroen natuurlijk.

 

Afzender: Daniel & Jolanda Nykamp
Wij bedanken Joyride voor het geweldige feest op onze trouwdag op 9-07-2004. Iedereen heeft genoten van jullie optreden, bedankt dat ook onze buurman een nummertje mee mocht doen mega !!!!!!!!!!!! Wij weten het al zeker tot over 12,5 jaar. Groetjes Daan & Jo

 

Afzender: Eric en Marja Bouwens
Wij willen Joyride bedanken voor de grandioze muziek tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest in La Mère Anne in Oudendijk. De muziek was perfect. Wij zijn dan ook heel blij dat wij voor Joyride hebben gekozen. Ook één en al comlimenten van onze gasten !! Heel veel dank namens ons en wie weet tot over 15 jaar op ons 40 jarig huwelijksfeest. Groetjes Marja en Eric Bouwens

 

Afzender: Marco en Judith Heinis
Hallo Joyride. Gisteren hebben jullie voor ons en vele anderen gespeeld in 't Koetshuis te Vaassen waar wij onze bruiloft vierden. Wij willen even zeggen dat wij jullie super vonden en dat er zelfs mensen op de dansvloer gekomen zijn die normaal niet in beweging te krijgen zijn. Echt alleen maar positieve reacties over jullie gehoord. Echt top jongens. Jullie hebben ons feest echt bijzonder gemaakt.

 

Afzender: Ronald & Leonie
Bijna een week getrouwd, en nog zijn we aan het nagenieten van ons feest en de geweldige sfeer die Joyride heeft weten te creëren! We hebben alleen maar positieve reacties gehad over jullie, iedereen vond het fantastisch! Tot over 12,5 jaar dan maar?

 

Afzender: Paddy en Björn
2 mei 2003 was voor ons de dag van ons leven! Echt geweldig van begin tot eind en Joyride, jullie waren te gek! Dankzij jullie hebben wij onze trouwdag af kunnen sluiten met een perfect feest! We hebben heel veel complimenten gekregen van onze gasten. Een betere band hadden we ons niet kunnen wensen. Nogmaals heel erg bedankt!

 

Afzender: Peter Fischer
Hallo Joyride. Eure Musik auf der Abschiedfeier von Loes, war wirklich first class. Ich habe viele Anregungen für mich privat für das Studio mitnehmen können. Bleibt so wie Ihr seid. Mit Eurer Musik wird jede Party ein Erfolg. Viele Grüße Peter

 

Afzender: Ben en Celesta Vendrig
Hallo Joyride. Jullie hebben onze bruiloft tot een groot succes gemaakt. Jullie hebben een fantastisch optreden gegeven en wij krijgen hierover alleen maar leuke reacties. Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme. Over 12.5 jaar weten we jullie te vinden. Groetjes van Ben en Celesta

 

Afzender: Jos en Ria Verbeek
11-4-2003 is voor ons onvergetelijk geworden en daar heeft Joyride zijn steentje aan bijgedragen met hun geweldige optreden. Onze avond was helemaal af, geweldig bedankt. Er werd door onze gasten met veel lof over Joyride gepraat. Groetjes van Jos en Ria Verbeek uit Wijk bij Duurstede.

 

Afzender: Van de Brug
Bedankt voor het ontzettend goede en gezellige optreden op ons bedrijfsfeest van 29 maart 2003. We hebben veel complimenten over de muziek ontvangen. Joyride heeft de sfeer van de avond goed geproefd en daardoor lekkere passende muziek gespeeld. Swingen waar het swingen kon en tijdens het buffet wat meer relaxed! Ga zo door en veel succes gewenst! Hartelijke groet, Van de Brug Int. Tanktransport B.V. uit Putten.

 

Afzender: George & José Parren
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne avond. Onze zilveren bruiloft was geweldig. Jullie hebben goed ingeschat wat de muziekwensen waren. Wij hebben dan ook van veel gasten complimenten gekregen over Joyride. Geweldig dat er ook nog muzikale steun gegeven werd bij enkele familieoptredens. We zullen jullie niet gauw vergeten. Hartelijke groeten George en José Parren.

 

Afzender: Theo en Diana v/d Vlies,
We willen jullie bedanken voor het optreden van Joyride gisteravond. Het was echt helemaal te gek (behalve oh oh den haag haha). Dankzij jullie was de avond een gigantisch succes. Groetjes Theo en Diana.

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Live muziek voor senioren
Locaties
Referenties bedrijven
   

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band | live muziek voor senioren

 

VOLG ONS OOK OP:

  Facebook   Youtube